Написал съм накратко историята на едно трасиране на гори. Има и интересни проблеми, които забелязах при използването на GPS с силно off-road терен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Едно "малко" горско приключение с GPS.
Свий
X
-
Краси, след време може да станем много известни с факта че тук е мястото където си публикувал за първи път
За мнението на другите не знам, но аз мисля че в България има доста хора наричащи себе си "писатели" които са далеч от написаното от теб...
Моите поздравления и като голям егоист да напомня че очакваме още, още още....
-
За съжаление е много скъп - в МЕТРО го продават за 485 лева.
Тъкмо се бях отказал и в Технополис го видях на разпродажба само за 236 лева. Обарнах си джобовете наопаки + 60 лева от една колежка и го взех последния."...откъде идваш ... и накъде отиваш..."
http://ftp.domainbg.com/tuono
Коментар
-
това беше и моето първо впечатление... майсторски разказ!Първоначално публикуван от VPetrovКраси, след време може да станем много известни с факта че тук е мястото където си публикувал за първи път
За мнението на другите не знам, но аз мисля че в България има доста хора наричащи себе си "писатели" които са далеч от написаното от теб...
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Разбира се, просто се прави само едно пренасочване от tuono.tkПървоначално публикуван от Tuono...когато обновя страницата в FTP-то на off-road в tuono.tk ще се обнови ли автоматично?
адреса към истинския адрес на твойта страница - нищо друго не
се променя или да се пази по два пъти. Това име на адрес обаче
е по-кратко и по-лесно го помня
Коментар
-
До: Едно "малко" горско приключение с GPS.
Доста стар и невероятно добър разказ - прочетох го с кеф.
Много се кефя да разглеждам назад когато ми остане време.
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
БРАВО!!!
Коментар