Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕКСПЕДИЦИЯ 2010г......ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ЕКСПЕДИЦИЯ 2010г......ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО!!!

Благородно ви завиждам за преживяното пътешествие

Коментар

Най-най-най-най-най ама най-големи поздравления

Коментар

Първоначално публикуван от alexstoilov Преглед на мнение
        На едната снимка се вижда разпънат сенник на тойотата, би ли казал откъде е купен, на каква цена и удобен ли е?
        Погледни в директория "Дискусии по марки" - "Тойота".

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
          Погледни в директория "Дискусии по марки" - "Тойота".
          Моля дай линк

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
            ....

...
            Жена ми докато си ровела в интернет попаднала на вашата експедиция и тази прекрасна гледка и като знае че участвам във форума ми постави задача да разбера къде се намира.
            Моля помогнете.

Коментар

Съжалявам за закъснелият отговор,това местенце се намира под връх "Чумерна" над Твърдица изключително трудно го намерихме!! Минава се през едни сечища и с обикновен автомобил е почти невъзможно да се стигне до там!!
              Но все пак ако искаш да стигнеш до там мога да се разтърся за някакви координати!!
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Най-вероятно става въпрос за езерото на картинката по-долу.(Червеното кръстче горе вдясно).Координатите са горе вляво.Може да се види в Гугъл Ърт.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:New Picture.jpg
Прегледи:1
Размер:327.1 КБ
ID:5244948

Коментар

Браво колеги много ви се кефя добра разходка ,много добра почивка.
                  Много ви моля ако е възможно даите някакви напътсвия от каде и как се стига до тези места на я.камчия,я.тича,и на този плаж кадето сте ходили не че ще мога да вляза с караваната ,но до колкото се познавам ще опитам.

Коментар

Любо, страхотна експедиция сте си организира ли.
                    И аз съм любител на тези преживявания, но съм слаб пътеписец, а на теб ти се отдава.
                    Пожелавам Ви и тази година да си спретнете нещо подобно.

п.п. между другото, не беше ли забранен риболова на яз.Камчия 2010г.?
                    Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Забранен е за период от 3 или 5 години, не съм сигурен колко беше. Но охраната на язовира досега не ни е правила проблем на нас, следи се предимно да не се влиза в язовира с лодки, да се пускат мрежи и да се хвърлят боклуци във водата. Миналата година имаме няколко излета там и почти ежедневно минава катера на охраната и оглежда за нередности. За спортен риболов и къмпинговане не са правили проблем.

Коментар

При нас даже и катер не е минавал.Имаше само едни крави наблизо.

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                          При нас даже и катер не е минавал.Имаше само едни крави наблизо.
                          Абе защо не свиркате бе хора
                          Изхабил съм се, е тази година няма да пропусна. Само да е живот и здраве.
                          Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                          Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Прекрасно пътешествие !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
                              Любо, страхотна експедиция сте си организира ли.
                              И аз съм любител на тези преживявания, но съм слаб пътеписец, а на теб ти се отдава.
                              Пожелавам Ви и тази година да си спретнете нещо подобно.

п.п. между другото, не беше ли забранен риболова на яз.Камчия 2010г.?
                              И аз искрено се надявам да спретнем през 2011г. още по-хубаво приключение!!!
                              П.П.Относно дали е било забранен риболова на яз. Камчия миналата година....отговара ми е ...незнам..!!!Принципно не бяхме тръгнали на риболов,а в духа на сървайвър просто хвърлих 1-2 въдици буквално 5 мин. преди старта на експедицията,а стръвта/кутийка бял червей/закупих от един магазин в Котел...колкото да не е без хич.Не съм проверявал/а не съм и предполагал ,че може да е забранен язовира целогодишно/,защото просто реших в духа на оцеляването да се пробвам с наличните средства за ловя...храна....Нали си играехме на оцеляване....
                              Та така....
                              NISSAN FOREVER
                              -----------------------------------------------------------------------------
                              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Любо, тази година ако правите прехода, да не забравите да ме поканите. Обещали сте ми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X