Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Банско 2010!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Банско 2010!

Ето какво запечата тази година сапунерката в Банско. Пътувам към заветните писти:

Ето ме готов за подвизи:

Там долу се вижда Банско:

Красиво:

Мярка на снежната покривка край пътя:

Това изглежда убийствено красиво в пряк и преносен смисъл.

Поради естеството на почивката ( по-скоро карането ), успях да направя само толкова снимки. Надявам се следващата година да има повече.
    Константин Вълчанов.0888313247

До: Банско 2010!

Много е красиво на Банско ,но нещо напоследък тези с хотелите и заведенията имат температура .По скъпо е дори и от Кицбил в Австрия.
    0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
      Много е красиво на Банско ,но нещо напоследък тези с хотелите и заведенията имат температура .По скъпо е дори и от Кицбил в Австрия.
      За съжаление е така. Не знам как мислят да я карат за напред, ама така няма да стане. Черното море го отсвирих преди години, натам отиват и нашите планини.
      Банско го зачеркнах преди 5, Боровец преди 3, Пампорово отдавна, Витоша за сега не става. На Мальовица до последно ставаше, ама си е мизерия.
      За сега Австрия и Швейцария предлагат по-добри оферти.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        За съжаление е така. Не знам как мислят да я карат за напред, ама така няма да стане. Черното море го отсвирих преди години, натам отиват и нашите планини.
        Банско го зачеркнах преди 5, Боровец преди 3, Пампорово отдавна, Витоша за сега не става. На Мальовица до последно ставаше, ама си е мизерия.
        За сега Австрия и Швейцария предлагат по-добри оферти.

Има Пършевица и Ком.
        Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
          Има Пършевица и Ком.
          То и другаде има, ама колко са пистите и килко лифтове има?
          Дано да се вземат в ръце и поне на Витоша направят нещо. Но не хотели а писти и лифтове.

Коментар

Банско за мен като съоръжения и писти е на доста добро ниво.А за застрояването си е наистина грозна картина,поради тази причина няма и снимки на градчето.

Коментар

Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнение
              Банско за мен като съоръжения и писти е на доста добро ниво.А за застрояването си е наистина грозна картина,поради тази причина няма и снимки на градчето.
              Да попитам: колко се чака сутрин на лифта? За последно, като бях, отвисяхме над три часа!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Да попитам: колко се чака сутрин на лифта? За последно, като бях, отвисяхме над три часа!
                Ами да ти кажа честно не знам защото ние се качвах ме с колата до Бъндеришка поляна.Но сигурно ще се чака на кабинката повече от час ако се съди по опашката която беше доста дългичка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X