Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Sofrace- Ком-Емине струва ли си?! Преценете сами.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Sofrace- Ком-Емине струва ли си?! Преценете сами.

Евала. Аз такъв преход не бих предприел. Още веднъж евала за смелоста
    '05 Suzuki RM 250

Коментар

Браво за прехода. Респект!
      То и на нашата банда и мина идеята за тур до Емине, но след прочетеното
      Фотосите са страхотни браво! А на пича с тая 600-ка поклон!
      WR400-in-in-in...
      LZ1RAO

Коментар

Браво момчета!Големи смелчаци сте.Много воля и много мъжество се иска за този преход.Късмета е бил с вас.Радвам се,че момчето е добре.Доста страшничко изглеждаше
        [I][FONT=Arial Black]Наско Лазов[/FONT][/I] :DHarley davidson elektra glaid

Коментар

И ние си мислихме това лято да направим този преход,но желанието ми беше до днес,сега ще си мисля друг преход,защото ние караме за удоволствие а това си е жива мъка.И все пак поздравления.
          [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
          ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Страхотна организация сте направили, евалла и добре, че всичко е минало благополучно. Все пак това си е бая голям маршрут. Снимките са супер. Мерси, че сподели!
            Последно редактирано от ilianxxx; 23-01-10, 21:54. Причина: Правопис

Коментар

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
              И ние си мислихме това лято да направим този преход,но желанието ми беше до днес,сега ще си мисля друг преход,защото ние караме за удоволствие а това си е жива мъка.И все пак поздравления.
              Мъка е само малка част от маршрута която всъщност може да се избегне.Направето го тоя преход, заслужава си!
              offroad фен
              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Зависи кой какво разбира като мъка според мен карането като каране започва след шипка мъката като мъка е реално козя стена и да наистина тя може да се заобиколи ние така и го говорихме с теб ама ония нали не слушат.Ама ако трябва да съм честен от мургана до ехо и там карането не е много бая пъти слизах да се чудя от каде да карам ,че камъните едри а един или няколко пъти слизах и напред пред мотора а и тия кончета баби вежен и там яко се кара така,че ако някой си мисли ,че ще си кара като на разходка да знае ,че няма да стане и бутане ще има и то не е малко.
                Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
                  Зависи кой какво разбира като мъка според мен карането като каране започва след шипка мъката като мъка е реално козя стена и да наистина тя може да се заобиколи ние така и го говорихме с теб ама ония нали не слушат.Ама ако трябва да съм честен от мургана до ехо и там карането не е много бая пъти слизах да се чудя от каде да карам ,че камъните едри а един или няколко пъти слизах и напред пред мотора а и тия кончета баби вежен и там яко се кара така,че ако някой си мисли ,че ще си кара като на разходка да знае ,че няма да стане и бутане ще има и то не е малко.
                  Да, прав си че покрай вр.Свищипласт също е гадно! Има и една по тегава пъкека преди х.Левски, Пеещите скали и това е май мъката.НО всичко може да се заобиколи и да си направиш приятно и леко трипче.Пък и нали вече решихме да не караме в нац.паркове!
                  offroad фен
                  1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                  TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Ще се опитам да направя нещо като заключение и дано има повече хора, които ще се вслушат в думите ми, че е неприятно да четем за почти смъртни случаи. Не подценявам никой, но и смело мога да твърдя, че Евгени и Гълъбин са едни от реномираните карачи. Почти съм сигурен ( познавайки маршрута ), че на много от лесните за тях места, за други хора ще е невъзможно за преминаване. Не съдете по темите и снимките. В действителност е доста по зле работата, като се има в предвид че на шибаните места не ти е до снимки.
                    Предлагам на всички които искат да пробват прехода, първо да се обърнат към тях двамата. ДА направят по едно съвместно каране, за да си сверят часовниците и тогава да се впускат.
                    КАто цяло маршрутът е тежък и отнема доста време. Организацията също е много голяма.
                    Поздрави за тези които са направили маршрута и успех на тези които ще се пробват за напред, но съветвам ви не го правете. Безмислено е да се правят жертви, буквално за едната слава.

Коментар

Нали за това живем за пустата тръпка Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                        Да, прав си че покрай вр.Свищипласт също е гадно! Има и една по тегава пъкека преди х.Левски, Пеещите скали и това е май мъката.НО всичко може да се заобиколи и да си направиш приятно и леко трипче.Пък и нали вече решихме да не караме в нац.паркове!
                        Гълъбине ми то вче всичко горе е паркове.Поне на тези маршути където ходя редово Ехо-Козя стена-Дерменка-Амбарица.Това всичкото е парк Централен балкан.
                        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Според мен качете трак-а, така не добиваме представа.
                          Обяснете по трак-а къде са трудните места, къде да не се минава, къде да се внимава.
                          Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Всичко за нашият вариант (трака включително) в тази тема:
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=17939&page=2
                            offroad фен
                            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                              Според мен качете трак-а, така не добиваме представа.
                              Обяснете по трак-а къде са трудните места, къде да не се минава, къде да се внимава.
                              Според мен трябва да се внимава на всякъде.Особено между Ехо и Козя стена едно невнимание и НЯМА МОТОР.
                              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Eиии краста бреиии!!!Понеже шило в торба не стои и кои каквото да ви разправя нали сме си все с циментови глави ние си знаем нашата,и вие деТо чи ще карате ще карате ами слушаите какъв съвет ще ви дам,сигурен съм че ако ме послушате ще останете доволни и сигурно като се видим ще почерпитеТо аз много не пия само по един....буркан!!! Ама много се унесох и пак ша ма скастрят ,та по същество!!!Натоварвати си маторетките ,булки приятелки ,гаджета ,кои каквото има .Газ до разклона за Павел баня.Екипирате се и по конете.Тъкмо избягвате Беклемето,вр.Ботев и Пеещите скали.Та нали в парка нямаше да караме!!Колите по асфалта до Твърдица,по посока Елена,до върха е асфалт.Обоза се настанява на х.Буковец .слага ракиицата и салаТката да се изстудява ,запалва барбекюто и зачакваК'о стаа с моторите? Тръгвате към планината през с.Скобелево,вр.Корита.От там хващате маркировката по тръбите,Узана,"корените"вр.Шипка.Тук може да се отбиете при Ненката за едно шкембе с биричка После Бузлуджа ,ама не по асфалта, а от север по горския път.После краи новите ФЪРчила,Карабогдан,хижа Българка.Там непременно да спрете на Виканата скала и дано е хубаво времето прекрасна гледка!!Гара Кръстец,краи хижа Грамадлива та на Хаинбоаз.От там през Караивановото хорище,само през горите и поляни с папрати къдетосамо каските се виждат.Таман сте се поуморили иии о кеф,етоя и почивката .Пиите по няколо чашки хапвате мръфкалък-сто октана реисинг!!! Сутринта газ покраи Карандила,Котели докато пред вас блесне гьолят !!А там вече ви чакат !!!!И да коментирате еййй Чичко ви фър
                                Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                                Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X