Нощен влак-Костенец-х.Белмекен-х. Заврачица-х.Рибни езера-Бричебор-Рилски манастир-х.Рилски езера-Сапарева баня-влак..
.До всяка снимка има инфо какво се вижда..
Вече беше влязъл месеца с буква "Р" в името, но нямаше още сняг и затова обух трисезонките и добавих някоя и друга топла дреха, хапване за зор заман и ток взех, че се налага да се зарежда като се снима с телефона...Иначе обхват на повечето места по високите части на Рила няма и трудно ще се обадиш, а камо ли да пратиш цяла снимка.... Влак и такси и се озовах на вили Костенец някой час преди обяд....Оттам поех към хижа Белмекен...... Много влага имаше във въздуха и подгизнах, а може и след толкова дни без планина и наблягане на любимите ми неща като хапване и олежаване да бях позагубил форма и затова да се потях така...Изходът от широкия черен път е добре обозначен с табела на една поляна макар, че сега като се сетя табелата е сбъркана и не трябва да е с жълта боя, а със зелена, ама карай да върви...Пътечката в гъстата гора нагоре може сериозно да я объркате на 1 място. Има пирамиди на това място, озъртайте се за тях....Баир си е и раницата тежи, а и обувките тежат ако човек е свикнал с маратонките за планина, но пък зорът се компенсираше от усещането за предстоящите събития... Първия ден си е за загрявка..То и останалите бяха такива де, зор не съм си давал.

Коментар