Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Впечатления от Резово

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Впечатления от Резово

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:rezowo.jpg
Прегледи:1
Размер:15.6 КБ
ID:5592852

Снимката във Фейсбук на ДИМО МАВРОВ, жител на с. Резово. На заден план се вижда пясъчните брегове на река Резовска...
    Публикувайте отговор

Коментар

Име:033.jpg
Размер:136.5 КБ
ID:5592941Натиснете снимката за да я уголемите

Име:035.jpg
Размер:179.6 КБ
ID:5592942Натиснете снимката за да я уголемите

Име:036.jpg
Размер:146.8 КБ
ID:5592943

Това можах да заснема аз, на 03.09.2011г., само защото пишеше: "Снимането забранено!".

Мен по-скоро ме безпокои, че вече нещата не изглеждат така.
      По телевизията видях, че кипят сериозни строителни работи при съседите.
      Някой да каже, вярно ли е, че имат пряко отношение към атомна електроцентрала на това място?!
      Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
      ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение

Мен по-скоро ме безпокои, че вече нещата не изглеждат така.
        По телевизията видях, че кипят сериозни строителни работи при съседите.
        Някой да каже, вярно ли е, че имат пряко отношение към атомна електроцентрала на това място?!

Не знам дали това става за площадка на АЕЦ?

Име:10310524_638762899535329_2405631154696467706_n.jpg
Размер:63.6 КБ
ID:5592948
        Публикувайте отговор

Коментар

Бих искал да отида на почивка в Резово, но доколкото съм чувал няма никакъв плаж-така ли е?Наблизо няма ли някое малко плажче?Ще съм благодарен, ако някой пусне снимки от Резово
          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
            Не знам дали това става за площадка на АЕЦ?
            За марина - става. За площадка на АЕЦ - още не.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
              Бих искал да отида на почивка в Резово, но доколкото съм чувал няма никакъв плаж-така ли е?Наблизо няма ли някое малко плажче?Ще съм благодарен, ако някой пусне снимки от Резово
              На близо има страхотен плаж,Силистар.
              Но има около Резово малки девствени плажчета на които се стига само с Джип.

Коментар

Това е нещо като плаж,точно срещу рибарския делян.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Резово.jpg
Размер:167.3 КБ
ID:5592988Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2013-08-25-185.jpg
Размер:143.8 КБ
ID:5592989 Иначе Силистар е близо,ама е започнало и там да става пренаселено и комерсиално.

Коментар

Ами предлагам Ви разказ от първо лице! Или както си казваме ние "да си направиш устата"....
                  Редовна трансгранична среща за обсъждане на гранични проблеми между двете страни. Тогава от нашата страна се подмята въпроса едно "мостче" ... от България до Турция! Турците недоумяват...защо "мостче". Понеже не е по дневен ред ...го пропускат! Пак подмятане от рода...."ей на тукинка....едно мостче да има за пешеходци".....Турците пак са "съсредоточени"..Общо взето си мислят....абе тези за какво мостче говорят или преводача нещо бърка! В крайна сметка един турски военен капитан попита озадачен: " Ама вие заради плажа ли...." Всички в хор ми ДААА. Хората подходи ха "по устав" ...не били наясно какво трябва да се направи, но ще докладват....Е сигурно са докладвали. Сега по "между-съседските " европейски програми има такива намерения за откриване на "пешеходни" и "вело" гранични пунктове, където преминаването ще става само с нещо като билет. Хартийката ще ти дава право да навлезеш определени км на чуждата територия или да следваш строго определен маршрут!
                  КПП-тата на българо-турската граница трябва да станат към 20 ...по проект. Като повечето ще са от този тип!
                  Остава ни да чакаме!!!
                  ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

За курорт на Резово е тъпо. Няма купон, няма хора, достъпът до р.Резвая е през кльон. През август на сянка ще ви изядат мухи-кръвопийци. На Силистар е "хубаво" ... ама колко да е хубаво.. ето 2 снимки:

Име:P1020090.jpg
Размер:104.5 КБ
ID:5593016 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020094.jpg
Размер:154.8 КБ
ID:5593017 е, има и още, ама качването на снимки се скапа.
                    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

На Силистар пропусна да споменеш мухите. Мамка му, толкова мухи на едно място никъде другаде не съм виждал. И като че ли е така, откак стана претъпкано. Ходил съм още в годините, когато нямаше толкова народ - нищо общо.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Няма да ми стъпи повече крака на силистар. Такава кочина трудно се вижда другаде.
                        When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Мухите са там където има какво да ядат!Особенно боклуци!

Коментар

Така е младежи,повече хора....повече заведения....повече боклуци....повече мухи.
                            За съжаление на повечето места , дето можеше да се плажува спокойно им е...а майката!
                            ОФБ 2.2 ДТИ 2000г
                            ТЕЛ;0876228770

Коментар

Какво не им харесвате на мухите не мога да разбера, ето една снимка за да се види колко са големи, а за нагли са меко казани нагли, гмуркахме с жената и една от тези едрите ни следваше и кръжеше над нас в морето на около няколко стотин метра от брега, тоест тази летяща гад си ни чакаше да излезем да глътнем въдух и кацаше на нас, ама през неопрена не я огряваше...хич.

Гадовете се насочват според топлината, движението и може би въглероден двуокис и миризма, по топлината със сигурност защото с джипа като карахме през гората гадовете накацваха горещия капак над двигателя в момента вкойто спрем и за миг.

Име:Photo 22-07-2012 20 40 45.jpg
Размер:114.0 КБ
ID:5593062Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo 22-07-2012 20 40 54.jpg
Размер:98.6 КБ
ID:5593063
                              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Ето нещо пробвано от мен
                                http://wikimapia.org/#lang=en&lat=42...18656&z=18&m=b ,
                                дето много ме изкефи.
                                Отклонявате се оттук http://wikimapia.org/#lang=en&lat=41...15802&z=18&m=b , на север от пътя, покрай джанката (пък може и слива да беше), и след някой километър сте стигнали, а има и едно готино местенце за панорамна снимка. Плажа е едър пясък и камъчета, и не е нещо особено, но залива е много готин, труднодостъпен, и ако си с компания ще си изкарате много яко !

А това
                                http://wikimapia.org/#lang=en&lat=42...90750&z=17&m=b
                                е "Липите", до Синеморец, на 7-8мин. с джип, през гората, от най-близкият магазин с ледено-студена бира, и по-евтина от "Лафка".
                                Плажа е готин, неохраняем, има и нудисти, и понеже до него се стига пеша или с джипка, няма навалица.

За него трябва да се отклоните от тук http://wikimapia.org/#lang=en&lat=42...81899&z=17&m=b , и да пресечете малка рекичка, като веднага след като я прецапате, хващате десният път, и газ нагоре до тук http://wikimapia.org/#lang=en&lat=42...88014&z=17&m=b , където правите обратен ляв завой и стигате до тук http://wikimapia.org/#lang=en&lat=42...88014&z=17&m=b , а от там вече няма как да се объркате.

Надявам се да си изкарате добре,
                                и моля ви,
                                събирайте си боклуците !
                                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X