Отмаряйки на Пампорово, реших да посетя пещерата, а на следващият ден чудните мостове.Не съжалих.Пътят по Буйновското ждрело сигурно е познат на повечето съфорумци.Не липсваха юнаци, които юркаха колите по еднолентовия път.Един за малко да се запознае с булбара отблизо.Покрай пътя има страхотни гледки на скалите и реката.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ягодинската пещера и Чудните мостове
Свий
X
-
До: Ягодинската пещера и чудните мостове
Вътре в пещерата е забранено да се снима.Но това не попречи на едни младежи да щракат като невидели.Снимките по-долу са от диска, който се продава срещу безбожната сума от 2.50лв. и съдържа 180 снимки от трите нива на пещерата.Снимки които щракайки безразборно( защото е забранено не за друго)едва ли може да се направят.Grand Cherokee WJ 4.7 V8
Това е положението.
-
що не каза щях да ти ги пратя а не да се набутваш2.50.
вътре вярно е забранено да се снима но ако хванеш последната обиколка от16.30 няма проблем дори самия водач ни каза :АБЕ Я ВАДЕТЕ ФОТОАПАРАТИТЕ И СЕ СНИМАИТЕ. като преди това на входа ни каза че е забранено снимането вътре. Да се чудиш какво да правиш.
навън беше 30градуса а вътре в пещерата около 5.5-6 над нулата дори касите с бира от съседното заведение бяха около 10-15 метра навътре след входа на пещерата да се охлаждат.
еднолетовия(двупосочен) път наистина е страхотен но да си само ти на него местата за разминаване не бяха много и понякога се налагаше по 150-200м. на зад да се разминем но наистина гледките бяха фантастични.. LRE Bulgaria.
RRC SE V8 91г.
Коментар
-
Доста хубаво място е Ягодинската пещера. Последно ходих на Гергьовден с приятели. Май не си отишъл до Дяволското гърло, което е съвсем близо и си пропуснал да ти кажа. Чудните мостове също си заслужава да се види. Ходил съм преди години. Я кажи "пееха" ли статуите на разклона за село Забърдо?
Коментар
-
Страхотна пещера. Някой ден, като имам време ще я посетя. Преди години много ходих по пещерите, даже в Духлата се позагубихме малко, но късметът беше на наша срана и се оправихме.
Първоначално публикуван от bochopz Преглед на мнениещо не каза щях да ти ги пратя а не да се набутваш2.50.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
До: Ягодинската пещера и Чудните мостове
Първоначално публикуван от бат Димо Преглед на мнениеОт Чудните мостове имаш ли снимки?
Никога не съм ходил там ... и май ще трябва да се поправя тази година.
Във форума съм виждал снимки на Чудните мостове. Ако не го откриете, довечера ще се опитам да публикувам мои.
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат Димо Преглед на мнениеОт Чудните мостове имаш ли снимки?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
На тези,които ще посещават района препоръчвам да посетят и Харамийската пещера.Същата е проходна-влиза се от едно място,а се излиза от друго.При влизане има малко скално катерене с помощ от водач
Излизането е чрез спускане в голяма зала (не знам как се казва) с размерите на църквата Ал.Невски
Целия преход е няколко часа(в зависимост от групата) тръгва се от паркинга пред пещера Дяволското гърло-местни спелеолози организират групи.
Преживяването си заслужава!
Преминалите получават и диплом за "Харамия".0+
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат Димо Преглед на мнениеОт Чудните мостове имаш ли снимки?
Никога не съм ходил там ... и май ще трябва да се поправя тази година.
Коментар
-
Съжалявам за забавянето но нещо се скапа.Не ми качват снимките.Ето тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=344025Grand Cherokee WJ 4.7 V8
Това е положението.
Коментар
-
Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнениеСъжалявам за забавянето но нещо се скапа.Не ми качват снимките.Ето тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=344025Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар