Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коледа в Родопите - Девин!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Коледа в Родопите - Девин!

Много не му мислихме и решихме Коледа да посрещнем в Девин.Добре дошли в Родопите – зимна приказка.

Веднага си спретнахме една елхичка – да има къде дядо Коледа да остави подаръците.

Новата язовирна стена.Кипи трескава дейност.Явно се гонят срокове и няма почивни дни, няма празници.

Там горе се вижда трасето на бъдещият път – настоящия ще бъде залят от язовира.
    Женя Вълчанова 0888272565

До: Коледа в Родопите - Девин!

Малките пътешественички.

Язовир Въча.Невероятна красота.

От снимките не може да се добие реална представа за размера ( това се убедих лично).Няма думи с които да се опише какво са направили нашите колеги. За всички участници в това дело - голям поклон.

Коментар

Г-н Юруков направи и невероятното да си изкараме страхотно.Много вкусно и огромни порции.За децата специални манджички и десерти.За една седмица сме качили по 5-6 кг.

Красота от Родопите.Докато се разхождах се мъчих да оставя за малко фотоапарата – да обърна малко внимание и на децата, но не можах. На където и да се обърнеш си замаян от невероятните гледки.

Коментар

Разходка до язовир Доспат.Въпреки заледеният път , адските студ( -7) и вятър( направо се помъчи да ни отвее), никой не съжали и за миг, че сме отишли до там.Красотата беше неземна.

Благодаря , че си изгубихте времето с моето пътеписче!

Коментар

И аз благодаря че ми загуби времето.Много е готино.

Коментар

Браво. Догодина на друго хубаво място да празнувате. Хубаво е човек да е сред природата.

Коментар

Следващият път да си слагате стикерите по якетата, да се запознаем. То и ние бяхме там, хубава тайфа от форума, хубаво си изкарахме, само накрая стана един сакатлък, но.... той е за миналата година! В Юруците няма какво друго да стане освен да напълнееете
              Радвам се, че сте усетили кътче от раят на земята
              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                Следващият път да си слагате стикерите по якетата, да се запознаем. То и ние бяхме там, хубава тайфа от форума, хубаво си изкарахме, само накрая стана един сакатлък, но.... той е за миналата година! В Юруците няма какво друго да стане освен да напълнееете
                Радвам се, че сте усетили кътче от раят на земята
                Гледам аз снимките с яденето и се чудя: "Брех, нещо съм пропуснал да забележа че сме повече хора на масата. Не може да съм пил толкова"....

Танасе, мерси, че разсея моя душевен смут. Хората са били на различно място от нас...
                Георги Гатев

Коментар

браво на ваз , супер сте си прекарали празника , аз при такива случеи ми е достатачно само смяна на обстановката браво , браво
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X