Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лек преход с барбекю!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лек преход с барбекю!

Днес беше такъв чудесен ден, че няма как и ние да не се похвалим с разходката до язовир Жребчево.
    На 3-ти Март Crazy job направи много адвенчър каране към връх Шипка уж да се видят нашите с президента, ама човекът чакал, чакал и си тръгнал, а 20 мотора през това време се борили с преспи до кръста по билото на Стара Планина. За съжаление няма снимки от тогава, тъй като аз трябваше да изпращам приятелите от Австрия и пропуснах този знаменит преход, а няма ли ме мен, няма и кой да снима.
    За днес героите бяха уморени и се събрахме само Локума, Ламята, Борована, аз и Ченджа с новото си ATV и точно се чудехме на къде да хванем, когато в барчето пристигнаха Данчо, Кокера и Иван кроса с новите си патерици, накипрени като за разходка на Аязмото. Усетихме, че се крои таен план зад гърба ни, но данчовата конспирация се оказа по-лабава и той се издаде, че всички семейно ще ходят на язовир Жребчево на барбекю. Ние 5-имата разходкаджии си намигнахме и си казахме, че няма какво да си блъскаме главите за маршрут, а направо да песичаме Средна гора и все покрай Тунджа ще намерим отцепниците и ще ги накажем, нареждайки се край барбекюто.

Хванахме най-краткия път, който знаехме през Средна гора, но той беше ужасно кален и Борована се отъркаля като прасе в тикви в най-голямата кал.

Хубаво, ама се налагаше да минем и придошлата Тунджа. Избрахме най-плиткото и разлято място и аз преминах успешно. Ники-ченджа нямаше проблем с якото ATV.

... но Локума затъна в пясъка и се наложи да провери колко ще му се напълнят ботушите с вода. Оказа се - до горе.

Водени от безпогрешен нюх към мръвките, намерихме отцепниците веднага щом излязохме на язовира, а двете барбекюта работеха вече по въпроса с мезетата.

Данчо взе да мънка, че месото било малко, но ние поогледахме няколкото тарелки с мезета и отсякохме, че на нас петимата ще ни стигне и седнахме докато изкарат първите порции да пием ... швепс.

Оказа се, че месо има достатъчно, дори да хапнат и децата.
    Казах и на Валя, че не хубаво да учи детето от рано на такива неща.

Нахранихме се и решихме да си потърсим нов път за прибиране, но поне 10 опита да прекосим на друго място Средна гора се оказаха безуспешни. Писна ни да пробваме цялата група, а и с ATV-то възможностите за избор се ограничаваха доста и реших аз сам да проучвам и ако намеря някакъв излаз през планината да им се обадя да идват. И нали съм инат, тръгнах през гората сред паднали дървета и гъсти храсти като диво прасе и ...

... излязох на билото. Обадих им се от там хич да не ме търсят, че съм на майната си и няма да мога да им обясня как да ме намерят и да хващат пак маршрута край Туджа, а аз поех надолу вече по-лесно.

След доста лутане попаднах на пътечка от която се разкри най-накрая старозагорското поле и си отдъхнах.

След като пристигнах в барчето, видях клечката забита в ботуша ми. Ето за какво човек трябва да е екипиран добре. Тази клечка е пробила първия карбонов слой на ботуша, но вторият я беше спрял. Иначе не ми се мислеше какво би се случило с крачето ми.
    След 10 минути пристигнаха и останалите, извадихме дежурната маса за оглед на тротоара, поръчахме си по едно кафе и започнахме да цъкаме по минаващите девойки, като че ли бяхме хванати от гората.
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

абе Жоре
    прощавай, ама като гледам - кал, кал ,кал........
    ти у вас с кал ли се къпеш

Коментар

Нали минаваме и чат-пат през реки?!
      Т'ва е ендурото моето момиче.
      А ти днеска не накаля ли дупето поне малко?
      -------------

Коментар

На авто-мивката с водоструйката става най-лесно. Ей след вчерашното каране отидохме на една авто-мивка и не ми остана една лепенка отдясно по мотора, а днес като го огледах колко кал не беше свалена....Готино каране ама не сте много кални като гледам, много сухо при вас?

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
          в един момен, когаот алекс се закучи......идваше ми дапреджопам, да направя нещата .......щото ми писна......всеки дава акъли..всеки до някаква степен прав и никой нищо не прави......

Коментар

Първоначално публикуван от didkata_s
            в един момен, когаот алекс се закучи......идваше ми дапреджопам, да направя нещата .......щото ми писна......всеки дава акъли..всеки до някаква степен прав и никой нищо не прави......
            Ех, мъ начи! Много импулсивна го раздаваш!
            Айде да те оборудваме, при моторите ще си в силата си.

Gichev, писна ми да съм калян, братче!
            Днес се пазих много и си избирах пътя, ама като си мих мотора и рекох да изплакна пръста на водоструйката и водата го поряза.
            Направо не мога да повярвам, а уж я купих като любителска.
            -------------

Коментар

Леле дано не е серьозно, аз лятото работих на автомивка в чужбина и като си помисля на какви коли съм смъквал боята...
              ама те не сеоплакват аз не си признавам
              Не случайно най-модерния начин за провеждане на операции в момента е с "воден лазер", то дефакто си е водоструйка но по-концентриран лъч.

Коментар

Айде да те оборудваме, при моторите ще си в силата си.
                е.......айде де.ама не става така.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X