Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране в рудниците на Трояново

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каране в рудниците на Трояново

Днес аз, Данчо и Сифона покарахме из насипите на рудник Трояново 2.
    Пак много кал, много нещо! Отгоре е сухо, но на 1см е още много лигаво. Поне беше пък меко и се скъсахме да се търкаляме.
    Там наистина има чудесни условия за ендуро, че и за такива, които искат да пробват джиповете си. Насипите следват един след друг на огромна площ и можеш да си избереш каквото си искаш място и колкото си искаш стръмно. След 15 дни, ако не вали ще бъде перфектно!
    Ето малко снимки от днес:

Товарим и последния мотор. Раднево е на 30км от Стара Загора, а рудникът на още 4 от Раднево.

Направихме първо 10 км по насипите, като слизахме и се качвахме постоянно.

Тук не потъваше толкова и със засилване се качваш с лекота.

Сифона не даваше на мотора почти да стъпи на предна гума.

Данчо пък с 525-цата, дори ускоряваше яко по стръмното.

Тук се качваме вече на второ ниво.

Решихме да зарежем разходката и да пробваме по-трудни места.

Почнахме и да се търкаляме, но отказване няма.

Имаше постоянно прагове, а под тях беше много кално и меко, но се заинатихме с този насип.

Междувременно съм минал през ръкавиците на Сифона и съм ги взел с гумите. Нашият човек кърти буци кал от мотора ми и си ги търси.

Едната я намерихме на мотора, а другата съм я изтръскал някъде, но и тя се намери.

По едно време моторът на Данчо така се задръсти с кал, че нито нагоре, нито надолу вървеше. Данчо направо каталяса.

Аз обаче продължих с опитите.

Моторът се качи, но аз - не. Все пак целта бе постигната!

На Данчо му остана последния праг, но моторът направи салто назад.

Е, поне си направихме кафа!

Тук портокалчето пак се задръсти и решихме да се прибираме, че ни чакаше поне час миене.

Снимка пред "багерчето", което вече е каталясало.

Едвам измъкнах джипката от тресавището, а по моторите имаше един тон кал.

Добре се позабавлявахме, натъркаляхме се хубаво и се прибрахме.
    Шоуто щеше да е много голямо, ако не беше толкова кално и да се убива скоростта, но друг път пак ще отидем.
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Браво! Много готини снимки.
    Тоя ЦРФ май е доста мощен като гледам. Повече ли върви от 125 2т чист крос??
    No bike - no fun!

Коментар

Дидо, не съм карал от новите 125 2Т, но мисля че едното си има едни предимства, другото други.
      Вчера ми направи впечатление, че CRF-ът някъде на големите изкачвания, където калта беше доста и моторите затъваха го изкарваше без проблем и през цялото време не загря нито веднъж, а 2Т-то в такива случаи трябва да го пилиш на полусъеденител, ако скоростта му падне много, което не е здравословно за двигателя, но пък общо взето при трудни трасета ползват повече 2Т. Зависи от ситуацията.
      А бе, CRF 250 X надмина очакванията ми. Мислих си, че ще е по-дръглив, но той си е пъргаво проходимо моторче, а предавките му са разработени перфектно
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

След този "материал" остава да поизсъхне земята и някой слънчев ден да навия Митков и ние да покараме там. Всъщност отдавна сме го мислили това, но си е останала само като идея.
        2010 CRF 250 R

Коментар

Браво, Жоре! Пак сте си покарали добре. Блазя ви!

Коментар

Браво, Жоро !
            Чудесни снимки изразяващи добре приятното прекарване на тези рудници..
            Имам обаче един въпрос..
            Не ви ли е жал да падате така с тези хубави мотори и да ги правите на нищо ?
            Аз лично определено бих споменавал "мамата" доста пъти при всяко падане..
            Пазете ги повечко тез мотори, ние тука наще таралясници ги пазим да не падаме с тях макар, че не са толкова за пазене, а камо ли да имаме подобни на вашите, които само трябва да се поддържат.... направо сиигурно паднем ли веднъж няма да караме повече сигурно..
            Още веднъж, много хубави снимки, като си взема мотор ще идем да покараме там
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Жестоки снимки! ЖЕ-СТО-КИ!
              Най - много ме кефи тази на която "Моторът се качи, но аз - не. Все пак целта бе постигната!"
              Луда работа!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X