Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зекерица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Зекерица

Темата произлиза от тук: Една завършена разходка ПЕША.

Първоначално публикуван от enev
    ...Алекс Марков / който се поизгуби след новата 80-ка / ...
    не е съвсем вярно, пак си карам, но в началото Братята (много едри хора) ме караха да пиша, че нямаше толкова много мераклии (така се и понаучих малко от малко да пиша де), а сега мога и да почета, има бая материал и тук и от други автори, например Жоро Хаджиев, Маркан и много други хора който освен че пътуват из прекрасни места, снимат и пишат - споделят
    А за да е ясно че не съм се изгубил ще сложа една две снимки от тази седмица

П.С. Браво Кинекс за прекрасният пътепис, а Страхът е едно от нещата заради което май повечето ходим на ОффРоад, много тонизира и ни държи живи съшо така от парапланеризма научих една максима "има два типа пилоти - Смели и Живи"
    Последно редактирано от kinex; 28-07-08, 09:53.

До: Една завършена разходка ПЕША.

А за да е ясно че не съм се изгубил ще сложа една две снимки от тази седмица -

тука цитирам алекс марков понеже като показа неговите снимки веднага ми дойде една идея зада се направи нещо полезно.там където е бил на зекирица и е хванал на
    фона на зекирица и мальовишкия дял има един път който води за х. вада.като минах по този път имаше паднало голямо дърво.ако се отреже това дърво и пътя се отваря.та
    някой ако ходи натам и случайно разполага с резачка да направи нещо хубаво и да
    отвори пътя.с мотор може да се мине ,ама с джипка не може.

Коментар

Първоначално публикуван от Константин Коцев Преглед на мнение
      А за да е ясно че не съм се изгубил ще сложа една две снимки от тази седмица -

тука цитирам алекс марков понеже като показа неговите снимки веднага ми дойде една идея зада се направи нещо полезно.там където е бил на зекирица и е хванал на
      фона на зекирица и мальовишкия дял има един път който води за х. вада.като минах по този път имаше паднало голямо дърво.ако се отреже това дърво и пътя се отваря.та
      някой ако ходи натам и случайно разполага с резачка да направи нещо хубаво и да
      отвори пътя.с мотор може да се мине ,ама с джипка не може.
      Имаш в предвид пътя който слиза на свлечения мост малко под х.Вада или е друг.

Коментар

мисля,че не е този път маркане.този път за който ти говориш идва от ловната хижа
        където има в и к възел.та по тоя път като се спуснеш към вада и излизаш на реката
        където има мостче и то е счупено.единственият път да се премине е през самата река.
        но когато водата е буйна просто не може да се мине с нищо.мисля,че за този път гово-
        риш.но зада изясна за кой път става въпрос ще го опиша подробно.
        тръгва се от вада за говедарци по асфалт/и то един асфалт....../.след около нема и километър се завива по първия черен път в ляво.там наистина се минава един мост,но
        не мога да си спомня да съм имал трудности с мотора.и все по тоя път нагоре и се излиза на зекирица.може би около 1-2км. преди да се излезе на зекирица се стига до
        това паднало дърво през което не може да се мине.аз когато минах по този път се дви-
        жих от зекирица надолу към вада.зада се хване този път от зекирица трябва да се подмине левият разклон за говедарци/този път излиза на големия мост над реката пре-
        ди говедарци на около 1км. и се слива с пътя от мальовица/ и след като се подмине да
        се продължи направо и в края на поляната се ориентираш в дясно и си на този път за
        който казвам,че е затворен от дърво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X