Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Видео: Разходка до водопад Карааланица над Семково и Бивак в буря...

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Видео: Разходка до водопад Карааланица над Семково и Бивак в буря...

    За необичащите да четата, ето линк към видеото: https://youtu.be/yX65RrMZM_4

    Преди време участвахме в един тест на приложение eSoS, който беше обявен тук във форума. За тези които не знаят, Кирил Николов-Дизела (планински бегач-маратонец), направи опит да премине българската част на Е4 за 48 часа - опита не беше успешен, поради влошени метеорологични условия. Идеята на полевия тест беше да се види дали приложението коректно засича някой чрез телефона му - да кажем, че си му трябваше на този етап доработка.

    Ние бяхме на пункта на х.Македония, като се качихме от Семково малко преди самото водохващане, до където е разрешено за МПС.

    Друго си е с качествена 12V система... даже екипа на "Дизела" ни завидя поради нуждата да си зареждат дроновете - хижава едвам издържаше цялата им техника, а ние бяхме като един малък оазис с електричество с Хайлукса.

    След като слязохме от планината, разпратихме материалите от събитието на колежката от форума. След като завършихме и блога за събитието, отбихме се на Карааланица - пожелавам на всеки да отиде там, но само пазете от мизерия, че е имало някакви "магарета", които бяха оставили кочина след себе си (може да видите във видеото). Следваше скучно друсане по асфалт и черен път до с. Ночево.

    Намерихме си перфектна полянка над с. Ночево, за което е разказвал друг човек от форума, който явно пътува с мотор... е, другото го оставям да го видите във видеото, където сме оставили и GPS координати.
    Тел / Viber: +359 889 396 793

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X