Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дестинация : Орлово око ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Дестинация : Орлово око ?

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
    Да бе, да! Ако отидеш с ей това от аватара до Ягодина, изобщо не си те представям да го паркираш пред пещерата и да се качиш за 50 кинта на някой друг джип.
    Имам предвид някоя от леките коли.
    Това от автара е друга бира
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Дестинация : Орлово око ?

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
      Да бе, да! Ако отидеш с ей това от аватара до Ягодина, изобщо не си те представям да го паркираш пред пещерата и да се качиш за 50 кинта на някой друг джип.
      Той ако ходи с френската копродукция от аватара на 300 км по път требе да не е в ред [emoji4]
      Land Rover Discovery II, V8 4.0
      VW Golf VI variant
      Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
        Той ако ходи с френската копродукция от аватара на 300 км по път требе да не е в ред [emoji4]
        При комфортна скорост от 70-80, лятото свалям гюрука, слагам некви шосейни гуми и след 4-5 часа съм там
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Човека дето ме вози мен миналата година каза че през заобиколния път се качвал без драми с москвич
          0-

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            При комфортна скорост от 70-80, лятото свалям гюрука, слагам некви шосейни гуми и след 4-5 часа съм там
            Кумхо МТ са достатъчно "шосейни". Това, че падна калника не е от гумите или от терена, а от моята заблеяност; Е-е-ей такъв камък - не го видях!
            Снимките са от лекия маршрут към Орлово око.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20160923_182452_s.jpg
Прегледи:2
Размер:413.2 КБ
ID:5797629

Име:20160923_182500_s.jpg
Прегледи:2
Размер:479.3 КБ
ID:5797630
            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              Каква ти е дефиницията за "паркетник"?
              Eмели , Тояги и др. подобни..... по *късия* (левия път по посока на изкачване) ще си изкъртят карантиите.....лично мнение - последно преди 20тина дни ходих там. Иначе за какъвто и да е обикновен джип не е проблем маршрута .... Поне при сухо време.....
              Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Десната стрелка сочи традиционния маршрут към върха.ю
                Лявата сочи нещо означено като пътека на картата. Въпросът е минава ли се с джип? Дори по трудно и екстремно би съкратило иначе брезкрайно досадното друскане по камъни и дишане на прахоляк по иначе елементарния конвенционален трак.

Име:Untitled.jpg
Прегледи:1
Размер:629.9 КБ
ID:5800135
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                  Десната стрелка сочи традиционния маршрут към върха.ю
                  Лявата сочи нещо означено като пътека на картата. Въпросът е минава ли се с джип? Дори по трудно и екстремно би съкратило иначе брезкрайно досадното друскане по камъни и дишане на прахоляк по иначе елементарния конвенционален трак.
                  Качвахме го пеш по показаната от теб "лява" стрелка преди 3 години. Изглеждаше като вече много запустял път, превърнал се в пътека. Много приятна за разходка. Не знам дали не се използва вече.

Коментар

На 13.10 се качих до Орлово око с Киа Соренто 2.5 ,пътя не е толкова зле просто трябва да се кара внимателно и няма да имате никакъв проблем . Забравих как се качваха снимки за да ви покажа.

Коментар

С Гранда (с АТ-та) се качих този ноември без никакви проблеми (бавните си трябват надолу ) (всъщност не се качих до края, че на малката и прилоша и се разходихме, но това не променя трудността на пъта )
                      Има и по-бърз начин - по въздуха

Коментар

Красота, много професионално снимаш с дрона, спокойно можеш да изкарваш пари с това, не се майтапя.

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                          Красота, много професионално снимаш с дрона, спокойно можеш да изкарваш пари с това, не се майтапя.
                          Благодаря, за сега не съм успял и не виждам и как ще стане, но все пак благодаря

Коментар

• Днес семейно,с двете джипки ,на Орлово око,Черокито и галлопераНатиснете снимката за да я уголемите  Име:dji_fly_20260815_174534_561_1786805143341_photo_optimized.jpg Прегледи:4 Размер:813.2 КБ ID:7049180 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:dji_fly_20260815_174656_569_1786805249587_photo_optimized.jpg Прегледи:0 Размер:930.9 КБ ID:7049178 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:dji_fly_20260815_174612_564_1786805210674_photo_optimized.jpg Прегледи:0 Размер:726.8 КБ ID:7049179 на Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG-ffec4691e4ed2245bc1c62520aa293f2-V.jpg Прегледи:0 Размер:218.8 КБ ID:7049177
                            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                            Анатолий Пейчинов o8875о9815
                            https://dvrbg.com/

Коментар

• Относно маршрута,средно тежък...галопера беше на разходка,черокито се измъчи леко...не му достигат два пръста височина...

Качихме се по най тежкия маршрут...имаше една отсечка 100 метра , където на магия не полягваш на десните врати ...особенно на тясна и висока джипка....галопера е вдигнат със 7 см и странично му е кофти....но пък джантите са доста минуси....

По средата на пътя ...слизаше джипка със счупен преден десен амортисьор...пружината едвам се държеше...малко по нагоре чероки от тея преди 2000 г със счупена раздатка .....

За не вдигнати джипки е труден ...
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

• I.Stoyanov
                                I.Stoyanov коментира
                                Редактиране на коментар
                                Така и така си го зхванал американския уаз, вдигай го! Аз вече му направих 300+ км по черно с новото окачване. Освен че големите гуми чат пат, тук-там опират, нямам други забележки! Дори кутията се държи учудващо адекватно

• Лунджов
                                Лунджов коментира
                                Редактиране на коментар
                                Супер са джипките, на бавни ли го качвахте? Май съм гледал някъде, ако не се бъркам за мястото че Форестъри от по старите са се качвали там, а те не са много високи даже и повдигнати.

• Roninn
                                Roninn коментира
                                Редактиране на коментар
                                Нагоре аз карах черокито...Бавните не съм включвал ,в началото има една отсечка катерене и наклон надясно,чак там заорах и включих 4х4

Мисля и галопера не се е качвал на бавни

• Както по нагоре се споменава,има няколко пътя в началото...пътя е доста променен в сравнение със предишни години...качвал съм се горе зимата в дъжд..освен кал на тавана,не помня да съм срещал изобщо някакви трудности...имам снимки някъде по компютрите....сега няма общо със тогава,пътя е доста променен.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                              X