Решихме с V93 да се разходим при зимни условия из Стара планина, маршрута го бях минавал и единствено наличието на сняг ме смущаваше, тръгнахме на време и без никакви проблеми стигнахме Ябланица, от там забихме нагоре, пътчето беше прекрасно до първото Голямо паднало дърво, опита да го заобиколим не беше успешен (е поне без да пускаме лебедки
), решихме че не си заслужава да се занимаваме с дървото (а някой май го беше заобиколил преди нас???) и потеглихме да търсим алтернативен маршрут, не намерихме и решихме че поради напредналото време да си се заприбираме през Мургаш - хитро
. От там никой не беше минавал поне от както падна снега и краткото пътче се беше превърнало в лесопад
- дърво след дърво паднали на пътя - с огромен зор (но без щети!) стигнахме до газопровода, който беше в сняг и лед и паднали дървета и с неохота поехме по обратният път, през всички дървета
Прибрахме се в София рано, лично аз останах с приятния спомен за Прекрасно време, хубава разходка (макар и не до там успешна
)
Ето и малко снимки:

Прибрахме се в София рано, лично аз останах с приятния спомен за Прекрасно време, хубава разходка (макар и не до там успешна

Ето и малко снимки: