Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вълчи камък

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вълчи камък

Здравейте колеги ,от 15.08 сме си резервирали една малка 4 дневна почивка в Сърница.Решили сме да се качим до м.Вълчи камък.Въпроса ми е някой ходил ли е и как е пътят до там.Аз съм със стокова Фронтера с "кални" гуми.Ако някой колега е там на почивка ще се радваме да се запознаем ,а и да разтъпчем колите заедно.

От: Вълчи камък

Здравейте отново,тъи като никой не каза нищо по въпроса решихме да проверим на място как стоят нещата.И така от Сърница поехме с.Гьоврен - на няколко км. преди Триград.На пътя малко преди селото стоят няколко момчета с джипове за разходка до м.Вълчи камък и Орлово око , спряхме да ги попитаме как е пътят до там.Не ни препоръчаха да тръгнем с Хондата/cr-v 2 ген./ , че е нисичка и тръгнахме с една от жипките там.Забравих да спомена ,че Фронтерата ни предаде преди да тръгнем-пр..ба се газовата у-ба и си останахме с мечтите да покараме по черно.Пътят нагоре не е много лош ,но си трябва висок т.нар. джип.Има 2-3 места който са с по високи камъни и още 2-3 с коловози от обичайните камиони с дърва.Иначе пътят е каменист и малко черно.Е това е от мен.Нещо не ми се качват снимките-ако някой каже как ще постна.

Коментар

Първоначално публикуван от tonitt Преглед на мнение
      Здравейте отново,тъи като никой не каза нищо по въпроса решихме да проверим на място как стоят нещата.И така от Сърница поехме с.Гьоврен - на няколко км. преди Триград.На пътя малко преди селото стоят няколко момчета с джипове за разходка до м.Вълчи камък и Орлово око , спряхме да ги попитаме как е пътят до там.Не ни препоръчаха да тръгнем с Хондата/cr-v 2 ген./ , че е нисичка и тръгнахме с една от жипките там.Забравих да спомена ,че Фронтерата ни предаде преди да тръгнем-пр..ба се газовата у-ба и си останахме с мечтите да покараме по черно.Пътят нагоре не е много лош ,но си трябва висок т.нар. джип.Има 2-3 места който са с по високи камъни и още 2-3 с коловози от обичайните камиони с дърва.Иначе пътят е каменист и малко черно.Е това е от мен.Нещо не ми се качват снимките-ако някой каже как ще постна.
      Постни!

Коментар

Аз се качвах на вълчи камък преди две години и пътят си беше значително по-лек от този до орлово око просто е повече километри. Явно въпросните момчета с джиповете говорят, че е трудно проходимо за да се възползват от услугите им тези, които не са ходили.

Коментар

Първоначално публикуван от stoycho_y Преглед на мнение
          Аз се качвах на вълчи камък преди две години и пътят си беше значително по-лек от този до орлово око просто е повече километри. Явно въпросните момчета с джиповете говорят, че е трудно проходимо за да се възползват от услугите им тези, които не са ходили.
          E па те нали трябва да си избият рекламата. Осеяли са пътищата в цяла област Смолян и 300 крачки наоколо с транспаранти "Посетете Вълчи камък" ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Ако бях с Фронтерата дори нямаше да спирам да ги питам,но Хондата е ниска и не става за там.
            П.П. Не мога да кача снимки ,нещо не се получава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X