Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Alltrack приключение със софтофроудъра на VW

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Alltrack приключение със софтофроудъра на VW

Коли като Alltrack са "санитарният минимум" за нашите пътни условия... Чак се чудя за какво са ниските с просвет по 10-12см и 4х2 задвижване МПС-та... Ама пусто безпаричие... Няма кой да направи специално изпълнение за БГ... Иначе едно време с турския меган с 18см просвет си бях екстра... Само дето нямаше 4х4

"Истинските" джипове имат предимство само при дълбоки коловози, камънаци и пресичане на реки... Евентуално и наличието на бавни скорости е + ...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Да, санитарен минимум е добро определение.

Като гледа човек тази разходка се създава впечатление, че и с лека кола може да си обикаляш по "черно". Истината, обаче е че няма никакви резерви, а по такива пътища изненади колкото щеш. Ще падне дърво, вода ще изрови трап, някой умишлено ще направи дига, ще мине тежък камион и ще направи коловози и т.н. Най-гадно от всичко е за 50-100 метра гаден участък да не можеш да си продължиш по пътя, който иначе знаеш, че е приличен. Затова джипки си трябват.
      Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
      0888/00-55-37

Коментар

Лично аз не съм особено впечатление от офроуд възможностите на Голфа.
        Чудя се обаче дали и пасатът ще е със същите възможности, тоест да не може да прехвърля въртящият момент на другите колела.
        Явно истината e в друга марка автомобили.

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel80 Преглед на мнение
          Лично аз не съм особено впечатление от офроуд възможностите на Голфа.
          Чудя се обаче дали и пасатът ще е със същите възможности, тоест да не може да прехвърля въртящият момент на другите колела.
          Явно истината e в друга марка автомобили.
          Марката е добра, всяка електронно задвижвана 4х4 система има този проблем. Затова най-добре е да има "твърд" блокаж на задния диференциал, но тогава отиваме в друг клас автомобил.

Коментар

Поздравления за хубавите снимки и за споделянето! Трудно ми е да си представя как сте минали от Тошков чарк до Широка поляна, но явно с голф се минава навсякъде. Иначе имам същия пасат комби с торсен по средата, но няма да тръгна по този път.
            Поздравления и за собственика на зелената двойка и съпругата му (двамата в ляво на последната снимка). С тях се запознахме на една хижа в Рила, където също имаше "показно" с голфа. Машината му е уникална, не си мислете, че от завода е излезнала в този вид.
            Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X