Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проходи Ришки и Върбишки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проходи Ришки и Върбишки

Здравейте,
    Предстои ми пътуване през Шумен към Сунгурларе и околията в периода 14-17.12.2015 г. Моля, споделете актуална информация за състоянието на пътната настилка и проходимостта през гореспоменатите проходи. Предвижда се и посещение на язовири Камчия и Тича с цел, различна от лов и риболов. Ще съм благодарен, ако споделите информация и за тях. Дано не бъркам точния раздел за темата. Благодаря!
    Поздрави!

От: Проходи Ришки и Върбишки

Върбишкия се води затворен и е доста зле, не съм минавал от там скоро, но не съм и чул някой да го прави. Ришкия е перфектен.
    Сбъркал си раздела, темата е за тук:
    http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=416
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Потвърждавам казаното от колегата Жоров. Ришкият проход перфектен. Оправиха и пътя Велики Преслав - Смядово.

Коментар

Благодаря за бързата реакция на Иван Жоров и zorod! Въпроса с проходите е решен.

Коментар

Е па те, Върбишки и Златишки не са ли затворени от петнайсетина години?
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Като се прибирахме преди от рали Сливен, редовно минавахме през Върбишки проход. Обаче пътувахме с джип и не бързахме особено. Пролетно и лятно време е красиво и романтично. Няма движение, зеленина, тишина, красиви гледки...Пътната настилка няма да я обсъждаме
            За нормално преминаване се ползва Ришки проход.
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Е па и аз, като повечето от питащите тук, се надявах на "сготвена" информация. Приемам критика, но никога не съм пътувал по тези дестинации и моментните ми познания са ограничени. Е, аз бързо наваксвам при определени условия.

Коментар

Опа, извинявам се! Забравих в кой форум пиша.
                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                  Е па те, Върбишки и Златишки не са ли затворени от петнайсетина години?
                  Е па, аз не съм го знаел това. Никога не съм минавал от там и не ме е засягало пряко, дали са отворени и затворени. Е те, сега, опрях да ме интересува и поради това питам. Благодаря на отзовалите се!

Коментар

Ришкият е супер.за язовир Камчия пробвах преди 3 месеца да вляза до стената и не ме пуснаха-ново нареждане на директора на охранителната фирма.преди съм влизал с лична карта.но пробвай!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X