Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ресторант Искър в Щъркелово гнездо на брега на язовир Искър... не ходете там!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ресторант Искър в Щъркелово гнездо на брега на язовир Искър... не ходете там!

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
    Не си ли играл на топчетаЗук е последентова от маалата от Надежда
    Да, София все пак.
    А тези простотии се правят от името на всички ни.
    Даника
    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

От: Ресторант Искър в Щъркелово гнездо на брега на язовир Искър... не ходете там!

Имам вила на Щъркелово гнездо и за последно слязох до ресторанта преди 4-5 години.
      Като гледам нищо не се е променило От тогава дори не съм и минавал покрай този "ресторант"
      С една дума....избягвайте го!
      Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 02
      BMW Е46 330d 04

Коментар

Благодаря ви за отзивите и идеите! Ще опитам 31-ви и Стената при следващите разходки в таз посока. В Златна рибка съм хапвал преди години и не беше зле рибока, но пък ми е прекалено близко...
        ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Ако ти се разкарва и малко по-нагоре можеш да скочиш и до село Мала Църква. След Самоков в посока Мальовица.
          Там има едина кръчма Последен грош......... е нема такава кръчма. Готвят уникално и цените са напълно приемливи. Март месец за последно бях там и за 6 възрастни и две деца платихме около 130-140 лв сметка..........,но пък едвам излязохме от кръчмата
          Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 02
          BMW Е46 330d 04

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X