Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Летен оффроуд лагер на я.Беглик 2015

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Летен оффроуд лагер на я.Беглик 2015

Колеги започвам темата толкова рано защото нямам търпение (както много от вас предполагам ) да дойде време за лагеруване сред красивата природа на Родопите.
    Идеята ми е в тази тема да пишат всички които са "ЗА" и да се оформи нещо като много ранно планиране кой,кога,къде,с какво и всички други организационни въпроси които възникват.
    Как ви звучи?

От: Летен оффроуд лагер на я.Беглик 2015

Първоначално публикуван от vaseto Преглед на мнение
    Как ви звучи?
    Ами никак.Обясни твойте идеи.Що е то "оффроуд лагер" и що точно около Голям Беглик.Поне мойте наблюдения за района около язовира са,че няма сериозни предизвикателства.Булдозера е направил магистрали от всички пътища.А да се цепи "през просото",хич не ми се ще.

Коментар

"Колега" , като ти звучи никак , защо се хабиш да пишеш , така си правиш бройка на публикациите ли? Оффроуд е защото е извън пътя , а лагер е защото се събират много хора на едно място в природата ( синоними : стан , бивак ) сега стана ли ясно Що е то "оффроуд лагер". А Точно около Беглика , защото на мен там ми харесва , на който не му се ще - да не идва .

Коментар

КоУега vaseto,ти кога смяташ да си там? Не за друго, а да избегна срещата си с теб!...

Коментар

Бях забравил защо не влизам в тоя форум , сетих се - напълнил се е с комплексари и селяци .
          Администратор да изтрие темата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X