Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Красотата на Родопите и яз. Белмекен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Красотата на Родопите и яз. Белмекен

Проблема при мене беле че не намерих пътя за Орлово око
    Nissan Terrano 2.7 TDi
    ----------------------------
    Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Като ни качиха нагоре , видях че има сумати и пътчета които се съединяват и може да минеш отвсякъде за нагоре . Вече пътя откойто минахме за нагоре беше по-вдясно от селото , а на връщане ни спуснаха по-средата и излезнахме в селото . Но там пътя е по лош и ще има голямо пилене на гуми ако решиш да изкачваш от там.

Коментар

Много е красиво в Родопите, наистина! Преди няколко години съм била на Кавал тепе в тези бунгала. Тогава последните няколко км до самите бунгала бяха в ужасно състояние.. Имам предвид, че беше черен път-доста изровен с коловози.. Не знам дали все още е така, но пък като стигнеш до там.. прекрасно е!
        Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Аз за първи път съм на тези бунгала, но пътя е в добро състояние, дори и за лека кола
          Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Тези бунгала са супер , вече са над 25 години по моя сметка и са все още така красиви ... Сега се водят Романтика , но са по-известни като Кавал тепе . Телефона който съм ползвал за тях е 0899918954 , но не зная дали е актуален . Има три варианта да се стигне до тях , първия преди язовира в ляво идвайки от Батак , но не е много за лека кола , другия след язовира в ляво е по-краткия и по-добрия ако не си с джип . Третия вариант е от Девин през хижа Орфей .

Коментар

Първоначално публикуван от mi6emorkov Преглед на мнение
              Тези бунгала са супер , вече са над 25 години по моя сметка и са все още така красиви ... Сега се водят Романтика , но са по-известни като Кавал тепе . Телефона който съм ползвал за тях е 0899918954 , но не зная дали е актуален . Има три варианта да се стигне до тях , първия преди язовира в ляво идвайки от Батак , но не е много за лека кола , другия след язовира в ляво е по-краткия и по-добрия ако не си с джип . Третия вариант е от Девин през хижа Орфей .
              Аве Борка, каква лека кола бре, интересуваше ме зимата дали работят, а за това дали чистят до тях снега е просто да си направя сметката с джипа дали да не отделя един ден от асфалта на яз. Широка Поляна до самите бунгала..
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Съмнявам се Любо питах целоходишно има хора там, та предполагам чистят пътя.
                Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Хубава разходка сте направили Браво На Белмекен винаги е по-студено от където и да било Много съм патил там
                  За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                    Хубава разходка сте направили Браво На Белмекен винаги е по-студено от където и да било Много съм патил там
                    Ами нормално е да е така.Първо е на почти 2000м. над морето и второ...голяма площ и съответно малко завет...
                    Иначе обаче е супер красиво, а зимата пък да отидеш там е нещо невероятно.Само където много малко хора ходят зимно време...
                    Поздрави!
                    NISSAN FOREVER
                    -----------------------------------------------------------------------------
                    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от D. Bibov Преглед на мнение
                      Радвам се, че ви харесва.

За другия път задължително ще отида до Орлово око и Вълчи камък, дори и цял ден да търся пътя
                      Колега,вчера се качвахме няма проблем за пътя от лесен по лесен влизаш в селото на площада срещу теб се вижда джамията покрай нея в ляво пътя става чакъл на 50метра се спускаш в дясно и от там право нагоре няма как да се объркаш трябва да излезеш на билото ориентир ползвай ком. антени които се виждат горе в ляво.А относно джипките стандартна се качва с асвалтови гуми.

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                        Иначе обаче е супер красиво, а зимата пък да отидеш там е нещо невероятно.Само където много малко хора ходят зимно време...
                        Поздрави!
                        Да отидеш ДО там зимата наистина си е хубаво,ама какво ходене по онзи район след като дебелината на снега там не се измерва в сантиметри а в метри?

Всяко ходене там зимата ми е като за първи път! И това е още от преди язовира да бъде завършен!
                        Иво (таксито) Андреев
                        0988 91 80 50
                        Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X