Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята ваканция 2014 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моята ваканция 2014 г.

Невероятна красота. Благодаря за споделянето. А снимките са като картички.
    Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Уважавам хората, които в няколко дни успяват да вкарат толкова впечатления и спомени, колкото други не могат за години.
      Браво адаш!
      Любомир Бончев 0889216605
      Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998

Коментар

Благодаря ви приятели и искрено се радвам, че ви хареса моята кратка ваканция.Обикновено съм свикнал в годините назад да си правим едноседмични експедиции из Родопите, Рила, Пирин , че и Беласица щурмувахме една година.Винаги е имало екшън, приключения, другарство и взаимопомощ.Преживял съм с другарите спътници в тези начинания какво ли не.Тази година просто нямаше нищо от изброените неща.Някак всичко мина спокойно, отпускащо и бързо за съжаление.
        Честно да ви кажа не мислех дори и да пускам тема, но...явно има хора, които като наближи това време очакват поредната порция от наша страна.Именно те ме подтикнаха да се захвана и да се появи тази тема тук.За мое голямо очудване тя се радва на много голям интерес и явно не съм бил прав, като си мислех, че всъщност няма нищо интересно за описване и т.н.
        Радвам се, че и в тази трудна за мен година все пак има тема и тя ви е интересна.
        Благодаря ви приятели за вниманието!
        Поздрави!
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Следя твоите теми с интерес и оставам с чувството, че снимките ти стават все по-добри и по-добри, браво и благодаря, че ги споделяш с нас!

П.п. Тази година и при мен почивката рязко се скъси, макар аз да използвам предимно уикендите. Погледнато от друга страна обаче, наистина това те кара да се наслаждаваш и на малките неща.

Поздрави и дано за напред времето за такива почивки само да расте!
          Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
          Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Благодаря за разказа и снимките. И аз имам голямо желание за подобна почивка, но по една или друга причина не ми се получава.

п.п. Ма сега като се замисля по скоро желанието явно е малко.
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Благодарности и от мен! Снимките и разказа са страхотни!

Коментар

Благодаря за уникалните снимки и уникалния разказ!
                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

И аз ви благодаря за вниманието приятели.Радвам се, че ви харесва и ви пожелавам подобни изживявания.Както писах и в една невероятна съседна тема за Пирин, красотата ни е на една ръка разстояние и зависи само от нас да се протегнем и да я достигнем.Не трябва да се пропускат тези моменти, защото за съжаление живота си върви...
                  Поздрави на всички!
                  NISSAN FOREVER

Коментар

Страхотно както винаго Любо. За жалост някой път не става както едно време с семейството. Безгрижието вече не е същото. А аз почвам да го изпитвам.

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                      Страхотно както винаго Любо. За жалост някой път не става както едно време с семейството. Безгрижието вече не е същото. А аз почвам да го изпитвам.
                      Уф...недей настъпва болна тема.Не стига, че щерката вече порасна и не иска да идва с нас на почивки, а тази година и съвсем се разби семейната почивка...
                      Както и да е...годината е преломна и за мен и за съпругата ми.Искрено се надявам за догодина да се канализират нещата и сме заедно и за повечко време през лятото по почивки
                      NISSAN FOREVER

Коментар

А ти кажи кога???, ще се срещнем по почивки с вас? Още чакам разходката до Мазалат... Ама не бързам за сега.

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                          А ти кажи кога???, ще се срещнем по почивки с вас? Още чакам разходката до Мазалат... Ама не бързам за сега.
                          До Мазалат съм ти обещал да отидем, но...направо в близкото бъдеще не знам кога може да се реализира.Сега на новата работа първите поне 4-5 месеца работя всяка събота и отпуска е почти невъзможно да взема.Тоест и събота и неделя не мога да се отскубна за два дни...
                          Та ще гледаме...явно ходенето през есента ще се отложи за ходене напролет.Тъкмо и най-малкия член на вашето семейство ще порасне малко
                          NISSAN FOREVER

Коментар

Може ли да кажеш , настройките и с каква техника са правени нощните снимки на язовир Беглика ?
                            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Ами не помня точно, но нещо като максимално отворена бленда F4 и експозиция около 20-30сек. Само ме е яд, че сбърках посред нощите и вместо да вдигна исото го намалих на 100.Трябваше да го вдигна и може би щях да имам и млечния път...
                              Отделно от това и...осветяване с фенерче на някои обекти
                              Трябва да се експериментира...
                              Поздрави!
                              NISSAN FOREVER

Коментар

Точно светенето ми стана интересно с какво е
                                Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                                За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X