Колеги дайте някоя препоръка за Сепарева Баня - място за настаняване. Жената тази сутрин ми звънна по телефона и каза "Дадоха ми отпуска другата седмица. Утре след Мийковци (ще си взимаме детето от лагер там) отиваме в Сепарева Баня! Намери къде!" Похвалили й много мястото - отправна точка към Рила. Смятаме да се задържим там 3-4-5 дена. Няма да съм с джипа, че е в бокса за подобрения. Имало някакви виетнамки, казали на половинката, че бил голям купона особено при спускането, също ще съм благодарен за инфо.
Двама възрастни с деца на 13 и 8 години.
П.П. Ако мястото позволява да се води домашен любимец, на драго сърце ще си взема кутрето. Пристига тази вечер или утре сутринта от чужбина - двумесечно немско догче - вероятно ще пишка и ака не където трябва
Иначе трябва да ме чака в магазина - атака не ми се иска да го оставя да се мъчи.
Двама възрастни с деца на 13 и 8 години.
П.П. Ако мястото позволява да се води домашен любимец, на драго сърце ще си взема кутрето. Пристига тази вечер или утре сутринта от чужбина - двумесечно немско догче - вероятно ще пишка и ака не където трябва

Коментар