Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сапарева Баня?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сапарева Баня?

Колеги дайте някоя препоръка за Сепарева Баня - място за настаняване. Жената тази сутрин ми звънна по телефона и каза "Дадоха ми отпуска другата седмица. Утре след Мийковци (ще си взимаме детето от лагер там) отиваме в Сепарева Баня! Намери къде!" Похвалили й много мястото - отправна точка към Рила. Смятаме да се задържим там 3-4-5 дена. Няма да съм с джипа, че е в бокса за подобрения. Имало някакви виетнамки, казали на половинката, че бил голям купона особено при спускането, също ще съм благодарен за инфо.
    Двама възрастни с деца на 13 и 8 години.

П.П. Ако мястото позволява да се води домашен любимец, на драго сърце ще си взема кутрето. Пристига тази вечер или утре сутринта от чужбина - двумесечно немско догче - вероятно ще пишка и ака не където трябва Иначе трябва да ме чака в магазина - атака не ми се иска да го оставя да се мъчи.
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

От: Сепарева Баня?

Сапарева баня . Често ходим с жена ми там на СПА , но досега не сме спали там и не мога да ти дам препоръки ! Вкъщи трябва да имам визитка на едни къщички дето се дават оборудвани , ако те интересува ще я потърся и ще ти пратя телефона !

Коментар

Щом си с кучето-силно препоръчвам тук

Уникална тишина ,супер домакини и прилични бунгала.
      На 300м. от двата басейна които си заслужават.
      Аз бях с това Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP0110.jpg
Прегледи:1
Размер:204.0 КБ
ID:5601226
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP0071.jpg
Размер:170.7 КБ
ID:5601227
      Играехме тук Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP0105.jpg
Размер:198.8 КБ
ID:5601228
      Разсичахме в това барбекю

Име:IMGP0107.jpg
Размер:152.1 КБ
ID:5601229
      Плувах си тук

Име:IMGP0078.jpg
Размер:157.0 КБ
ID:5601230
      Отдавна не съм почивал така истински....щом и жената не можа да намери кусур.....

Коментар

Вилите над банята, Ванката (Чинела) ще ти даде по-добро инфо.
        Имат жива пъстърва по избор на клиента, има и албиноси екземпляри, барбекю също, но ако те мързи ти я приготвят даже. Кучета и котки може.

ПП. За басейна и СПА пак Чинела, виждал съм го многократно в басейна
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Благодаря за препоръките. Но според указанията на доктора, кученцето трябва да стои у дома до 15 септември. Така че моето пътуване с кутрето се отлага. Но жена ми замина с децата. Ще и препоръчам тези места.
          Ето я и нея - на 2 месеца.

Име:SAM_0213.jpg
Прегледи:3
Размер:62.6 КБ
ID:5601259

Име:SAM_0204.jpg
Размер:64.0 КБ
ID:5601260
          Още се колебаем за име. На жена ми й дойде отвътре да се казва Сара, на мен на езика ми е Джули. Винаги съм си представял, че така ще ми се казва кучето. Като се върнат от почивка ще вземем окончателно решение. Сега сме на уроци да пишкаме и акаме в банята - ще отнеме време и много парцали. Ако някой има опит за бързо приучаване нека сподели.
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Ком не можете да излизате на вън, няма как бързо да се научите бързо да пишкате и акате на точното място особенно при големите породи.....ако си свърши работата на парцала сложете парцала на мястото където искате да ходи и натриите муцунката върху собственното пишкано, това няколко пъти, и си пригответе една възпитателка от весник навит на руло и отдолу с тиксто, и само по дупето и повишаване на тембъра докато свикне..... по принцип големите започват да слушат около седмия осмия месец, но после никакви грижи....
            Хубаво и приятно изкарване на домочадието в Сапарева Баня!
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Всъщност умното си е умно. Резултат след 48 час връзка - 3 пъти пишка в банята. Стиска 4 часа - само - докато се прибера - веднага пишка пак в банята да ми демонстрира обич. С акането ни трябва още малко - прави го на 2-3 метра от вратата на банята.
              Умно куче. Разбира. Немски дог - и отвътре и отвън! Пу ПУ....

П.П. Приготвих си вестник снощи, сутринта като се събудих беше изяден и накъсан... така и не ми потрябва все още
              От малък съм виждал много немски догове. От личен контакт знам - разбират те само от поглед.
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Извън селото е, но над Сапарева баня е хижа Скакавица. Добра хижа в момента, има добра храна. Хижа в планината, с всичките разлики от село в ниското и хотел там, за добро и лошо.

Коментар

Верно е немеца си е немец....да така правят с весниците, затова на място където не се стигат....винаги трябват в един момент.....браво на момичето.
                  Заинтригува ме Сапарева Баня, слушала съм за нея но никога до там не съм стигала, хареса ми снимката с многото басейни.
                  Хубаво ще е ако има още снимки от там.
                  Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение
                    Извън селото е, но над Сапарева баня е хижа Скакавица. Добра хижа в момента, има добра храна. Хижа в планината, с всичките разлики от село в ниското и хотел там, за добро и лошо.
                    Миналата година на връщане от езерата минах през въпросната хижа-много лошо впечатление ми направи персонала на хижата.Имам в предвид дясната сграда-партер "готвачка-селска тетка развикваща се и изнервена от множеството поръчки,барман що годе по сдържан".Не бих планувал втори път обяд там.Иначе мястото наистина е добро.

Коментар

Всичките сгради са си все хижата. Вероятно моментите с хиляди посетители на района не са приятни. То май е сега - бели братя на килограм, неделно-отпускарски туристи, тълпи, смрад... не е за ходене в планината в такова време. Край басейна в селото ще е по-спокойно.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                        Заинтригува ме Сапарева Баня, слушала съм за нея но никога до там не съм стигала, хареса ми снимката с многото басейни.
                        Хубаво ще е ако има още снимки от там.
                        Доби, жените ми са там. Засега са доволни, ходят на басейн забавляват се. Когато се върнат, ако има снимки ще покажа и ще разкажа впечатленията им.
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Колеги, малко да повдигна темата,
                          Някой с актуално инфо за басейна, не Котвата, а другия голям открит, каквото и да значи това! Интересува ме дали работи, хигиена, температура на водата, цени или каквото се сетите като впечатления.
                          Последно редактирано от Georgi_G; 23-05-15, 13:42.

Коментар

Преди две седмици работеше, ама къде е котвата не зная, нито пък кой е другия, аз знам само този до банята.
                            подаръци за мъже от FACOM
                            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

И аз знам тоя до банята. Май това е Котвата, ама сега иде реч за другия, нещо от рода на "на бате му казали, че.........".
                              Единствено знам, че бил по посока стария санаториум.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X