Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за информация за хотел(или бунгала) до река

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за информация за хотел(или бунгала) до река

Здравейте,
    Искам да Ви помоля за информация къде има хотел, или бунгала до река с прилични битови условия и с оборудвана кухня(да се готви рибата)?
    Ще ми се да си начеша крастата за риболов, а и госпожата да не мрънка( доколкото е възможно!)
    Къде ли не съм обикалял, ама не се сетих за подобно място...но пък човек не може да знае всичко, нали?Ако е само за мен и палатката е вариант, ама...вярвам, че ме разбирате!
    Благодаря предварително!

Дано не съм объркал правилното място за питането ми-ако е така се извинявам!
    много автомати-слаби резултати!

От: Моля за информация за хотел(или бунгала) до река

Aз се сещам за Слаковци ама не е река и не е далече. Има хотел-ресторант, бунгала, скара-бира-цаца до тях и т.н. В сайта има много информация, дори и кога с какво е зарибяван(леко съм скептичен относно това, или просто нямах слука последните 5 пъти)

Коментар

Бунгала „Лъки” – село Долни Марян.
      0(-)

Коментар

Хотел-ресторант "Пъстървата" с. Енина 0889 436216.
        Имат и рибарник пред хотела, в случай на лоша слука.

Коментар

А по пътя за Рилския Манастир колко много има.
          На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
            А по пътя за Рилския Манастир колко много има.
            С кухненски бокс ли?А, и реката там не е ли забранена за риболов...?

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
              С кухненски бокс ли?А, и реката там не е ли забранена за риболов...?
              Не зная минавам пътьом за манастира и не съъм спирал. Ако вчера беше попитал днес минах от там и щях да разуча. Още в ниското в местноста Жабокрек има много хубави бунгала до реката.
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Можете да отседнете в хотел Струма в Бобошево , на самия бряг на река Струма , но няма кухненско оборудване. За това пък риболова там е ок. Хотела има ресторант с тераса на самия бряг.Много прилична обстановка и цени.
                тел. за приятели по всяко време 0888 909394

Коментар

Сещам се за три места:

1. По пътя за Чифлика, за топлия басейн над Троян, след с. Чифлик, има много такива покрай Бели Осъм и са много хубави. Хотел Веника има свой топъл басейн освен големия и малкия басейни.Самата местност е много истинска и зарежда оптимистично. Селата не са изоставени, дворовете цъфтят, всички е чисто и красиво, а по прозорците има водопади от цветя, все едно е обявена сакъзено-мушкатена война, на кого прозорците са най-хубави. Изборът чии прозорци са най-хубави е много труден. Цялата местност зарежда оптимистично - хората разчитат на себе си и правят чудеса. Напоследът построиха и доста нови къщи за гости. Невероятно душевно спокойствие има.

2. Над село Костенец, недалеч от град Костенец в подножието на Рила, има хотел ресторант Езерото с две езера с пъстърва, рибите се виждат отстрани на езерата.

3. В гр. Елена има също много хубави къщи за гости и заведения, както и язовир над града. Аз лично видях няколко къщи с реконструирани интериори в с Руховци, което е квартал на Елена. Може по интернет да се потърсят, там има и голям водопад.
                  В Елена има нещо уникално, не знам как да го обясня, но градът е запазен от нововъденията на последните двадесетина години, и в същото време се е разхубавил. Все едно няколко Копривщици от миналия век една до друга заедно с хубавите неща от нашето съвремие.

Коментар

Вчера минах през Искърското дефиле и видях едни ,ако не ме лъже паметта преди Лакатник точно до реката ! Сега ме е яд ,че не спрях да ги разгледам и поискам телефон ! Намира се преди МВЕЦ и мястото ми се вижда подходящо за риболов!

Коментар

Благодаря на отговорилите-давайте още!Вярвам, че ще е полезно за мнозина.

Хотелите в с. Чифлик ги знам, но стаите нямат кухненски бокс, на язовир не обичам да ловя риба, защото не може да се изстуди ракията и бирата, и е голям припек.

Засега най ми допада предложението за с.Долни Марян

Коментар

Къща за гости Тунджа, това е под Елхово на самия път по посока с. Срем. На самото шосе, от другата страна на пътя е р.Тунджа. Даже едно от местата за мряна е точно там. Нагоре и надолу е реката, места колкото искаш, риба каквато искаш. По другия път откъм Елхово само, че посока ГКПП - Лесово се стига до самото село, от него и ма път също за Тунджа, там има удобни места и за сом и за големи кефали. Иначе, до самата къща е хотел " Галина палас ", има много екстри които могат да ползват твоите хора. Но там няма как да си приготвяш рибата, а и често май има празненства и алармата е силна. Та успех и наслука. Поздрави.
                        П.С. има един хотел в Топловград всъщност над града, спокойно място, но също доста посещавано за празненства. По далече е от Тунджа, на около 30-50 км.
                        Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                        "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                        "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

На Пастух е доста хубаво, няма проблем да си сготвите, каквото и да било, а хазяйката ще ви почерпи с великолепен чай от смокини и супа от джанки...
                          124 -> 164
                          T4

Коментар

Бунгалата на долни мариян нямаха дори хладилник ,за бокс да не говориме.
                            емил златков
                            паджеро 2.5тд
                            ве стром 650

Коментар

Първоначално публикуван от zemo Преглед на мнение
                              Бунгалата на долни мариян нямаха дори хладилник ,за бокс да не говориме.
                              Важно уточнение-благодаря!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X