Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Ентусиаст

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Land Rover Ентусиаст

Както писах в един друг пост, чакайте да дойде сезона на чеверметата( сиреч май догодина). И тогава ще видите всъщност колко хард е софта, та свят ще ви се извие. Коко и Злой ще изберат най-крехкото агне и най-лютата сливова, пък да видим тогава кой кого.
    Сега сериозно, при голяма и разнородно група няма как да се организира истинска сериозна разходка с хард елементи. В нашия случай групата винаги се съобразява с възможностите на най-неподготвения, пък и като цяло нашите клубни прояви са с познавателно-развлекателна насоченост с елементи на съзерцание и разходка. Но Голди помни един друг поход наскоро в Рила, където нещата бяха отчасти малко по-различни. И догодина готвя такива изненади.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Няколко снимки и от мен

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение

Любимата ми снимка!
        Приличат на Братовчеда То
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

Йори, както обикновено снимките ти не се нуждаят от коментар...пак си сложих от твоите на деск-а , не виждам обаче "НЛО"-та в тая серия
          sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
            не виждам обаче "НЛО"-та в тая серия
            Тези са постни, само творчество

Коментар

Здравейте!
              Страхотна разходка сте си направили.Маршрута и гледките са невероятни. Втози ред на мисли да попитам това на снимката хижа Тъжа ли е и ако да, може ли с лек автомобил Фолксваген голф или да речем Лада, да се мине по маршрута Калофер-хижа Тъжа-Априлци.

Коментар

Първоначално публикуван от svilen Преглед на мнение
                Здравейте!
                Втози ред на мисли да попитам това на снимката хижа Тъжа ли е и ако да, може ли с лек автомобил Фолксваген голф или да речем Лада, да се мине по маршрута Калофер-хижа Тъжа-Априлци.
                Може да се мине от село Тъжа до горе, но е малко гадно спускането към Априлци. Ако попрежалиш малко колата става.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                  Ако попрежалиш малко колата ...
                  Йори знаеш ли как звучи това казано от тебе
                  Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                  A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от svilen Преглед на мнение
                    Здравейте!
                    Страхотна разходка сте си направили.Маршрута и гледките са невероятни. Втози ред на мисли да попитам това на снимката хижа Тъжа ли е и ако да, може ли с лек автомобил Фолксваген голф или да речем Лада, да се мине по маршрута Калофер-хижа Тъжа-Априлци.
                    Защо не? Като се примириш с мисълта че към края на слизане ще ти трябват нови гърнета, ауспуси и тъм подобни Желателно от преде да върви коко11 да те подръпва от време на време, или от зад да върви Йори да те побутва със същата периодичност - става А на снимката не е х.Тъжа, тя специално от този ракурс остава вдясно зад баирчето....
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Хм,
                      Хвърлихте ме в размисъл момчета. Единия казва ДА може, другия НЕ по-добре недей, ма аз като се знам къв съм твърдоглав, а и като се сетя на какво съм подлагал горката ладичка май и този път няма да им се размине. Ама май ще е напролет когато е по-сухичко тази разходка, че сега в тези мъгли и дъждове (горе може и сняг да има вече ), разходката ми може да се превърне в спасителна операция.

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                        Запиши се за член на клуба
                        Дълго се колебах...
                        Много добре сте изкарали, просто прекрасно.
                        Май ще трябва да продавам джипа, за да се запиша във Вашия клуб.
                        Кажете какви са другите условия, освен това че трябва да си ентусиаст и да караш Land Rover?
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          Дълго се колебах...
                          Много добре сте изкарали, просто прекрасно.
                          Май ще трябва да продавам джипа, за да се запиша във Вашия клуб.
                          Кажете какви са другите условия, освен това че трябва да си ентусиаст и да караш Land Rover?
                          Да беше и чел дълго
                          Злати по-горе писа, че не е задължително да караш ЛР(личи си и от снимките) Така че май единственото условие остава да си ентусиаст
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Размина му се на джипа ми да се сменя собственика. А аз съм достатъчно ентусиазиран за "Масови" сбирки и пътешествия. И като гледам голямата Ви маса желая да се присъединя към Land Rover Ентусиаст.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Btw да попитам къде се намира този тунел много ме заинтригува

Коментар

От: Land Rover Ентусиаст

Благодарности!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X