Знаете ли дали е проходим пътя от Самоков до яз. Бели Искър? Знам че има бариера с охрана, но къде точно? Може ли да се стигне до хижа Грънчар по този път?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Самоков - яз. Бели Искър
Свий
X
-
От: Самоков - яз. Бели Искър
Бариерата е преди язовира и ако не си в "тефтера" няма минаване! Връзки в МВР-Самоков помагат! Към Заврачица има дълъг участък, който на практика си е пътека и съм го минавал с много зор с мотор - мисля, че с друго не е възможно! Предполагам, че питаш за лятото, защото в момента бариерата е без значение - прехода е възможен само с хеликоптер!Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003
-
Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнениеБариерата е преди язовира и ако не си в "тефтера" няма минаване!CF MOTO X6
Коментар
-
Уреди си проблемите с бариерата от Самоковската страна, натам с Атв-то няма да имаш проблем, възможно е клека да е обхванал повече пътя, откакто последно минавах
Първоначално публикуван от zakira Преглед на мнениеНепосредствено преди язовира ли? Може да се мине към х.Грънчар или?Експерименти по-добре не прави, че уж "стрелят на месо"..
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Пътят до язовира е проходим за някои коли целогодишно. Бариерата е на около 2 км под стената. Охранява се от въоръжен екип. За преминаване е необходим пропуск, който се проверява на няколко етапа. Преди стената има друга проверка. Там пътят свършва и няма разклонения. Не го препоръчвам за разходки.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Отклонението за Грънчар е 1-2км след бариерата вляво - пътя е много условен, има пораснали дървета тук-таме. Проблема е минаването на бариерата, особено ако сте група - без пропуск от МВР-Самоков няма да стане.Honda XL600LM, 1987
Коментар
-
След Заврачица пътя е само един - към Грънчар, но там си е пътека, както вече писах и не съм сигурен, че става за АТВ. След Грънчар вече към Белмекен пътя си е перфектен. Мисля, че това дето сте го намислили може да стане само пеша!Honda XL600LM, 1987
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар