След няколко дни мисля да пътувам до Добрич,не съм ходил скоро,моля кажете как е пътя до там ,колко е магистрала и как мислите в това време дали ще стигна с лек автомобил с задно предаване,глям и тежък и зимни гуми?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пътуване София Добрич
Свий
X
-
От: Пътуване София Добрич
Колега, днес във Варна е пролет - ако те притеснява последната отсечка. Магистралите са - „Хемус“ от към София и „Хемус“ от към Варна. И двете по около 80 - 90 км. За участъка до Варна вече се отклонява на кръговото преди 5-ти клометър - Шумен - има табели. Пътя до Варна е само асфалт отдавна - сняг няма. Добрич - Варна след като качиш Франгенското плато има сняг много в полето но пътя си е изчистен до асфалт. Няма да има проблеми с какъвто и да е автомобил. Към Силистра е приключението...
Лек път и се зареди с течност за чистачки, че отива много.
-
Русе-Силистра - Добрич е почистен до асфалт, приятел преди малко ми потвърди. Дори и баира на Богорово са го изчистили
Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
Калоян Кирилов
LZ2ZGT
Коментар
-
От София до Бургас е 380 км магистрала, от Бургас до Варна е 120 км извънградско и от Варна до Добрич е 50 км също извънградско. Аз бих избрал този маршрут. Стига се за около шест часа спокойно каране. Поздрави.Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар