Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътуване София Добрич

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пътуване София Добрич

След няколко дни мисля да пътувам до Добрич,не съм ходил скоро,моля кажете как е пътя до там ,колко е магистрала и как мислите в това време дали ще стигна с лек автомобил с задно предаване,глям и тежък и зимни гуми?

От: Пътуване София Добрич

Колега, днес във Варна е пролет - ако те притеснява последната отсечка. Магистралите са - „Хемус“ от към София и „Хемус“ от към Варна. И двете по около 80 - 90 км. За участъка до Варна вече се отклонява на кръговото преди 5-ти клометър - Шумен - има табели. Пътя до Варна е само асфалт отдавна - сняг няма. Добрич - Варна след като качиш Франгенското плато има сняг много в полето но пътя си е изчистен до асфалт. Няма да има проблеми с какъвто и да е автомобил. Към Силистра е приключението...
    Лек път и се зареди с течност за чистачки, че отива много.

Коментар

Русе-Силистра - Добрич е почистен до асфалт, приятел преди малко ми потвърди. Дори и баира на Богорово са го изчистили
      Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
      Калоян Кирилов
      LZ2ZGT

Коментар

В града вече почти няма сняг само вода по улиците.
        ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

От София до Бургас е 380 км магистрала, от Бургас до Варна е 120 км извънградско и от Варна до Добрич е 50 км също извънградско. Аз бих избрал този маршрут. Стига се за около шест часа спокойно каране. Поздрави.
          Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
          Стефан Арзатов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X