С половинката ми си направихме кратка екскурзия от 25-ти до 2-ри януари, ходихме до Сливен - Карандила - Халката - Сините камъни, Котел, Бургас и Поморие, сега ще ви постна снимки от там
. Снимките са правени със ("сапунерка" и с мобилния ми телефон) :
Тук сме на Сливен, с половинката ми решихме и се качихме пеша до "Халката" времето беше много меко и приятно, около 10 градуса, по пътеката като се изкачвахме имаше много спортуващи по самата пътека, много полезно занимание
Халката отдалече:

Халката - чувал съм че ако човек мине през отвора, щял да си смени пола, доколко е вярно не знам

Красиво растейниче към скалата

Това езеро се намира към местността Карандила, беше замръзнало и много красиво

Вижте колко е дебел леда, някой е хвърлил от мостчето бая големи камъни за проба

Изглед към върховете над езерото

Тук вече сме в Котел, много красива местност, прекрасна иглолистна гора и има много красиви и старинни къщи

Механата на снимката е много красива, намира се близо до природо-научния музей на Котел

Центъра на Котел

Пантеона, където са погребани костите на Г.С.Раковски

Тук минахме набързо през Бургас и снимахме част от централния им плаж

Тук вече сме в Поморие където и изкарахме Новата година
Времето беше мрачно, но въпреки това пленяващо, имаше по брега много патици

Докато се разхождахме из бреговете на Поморие, видяхме на първа линия изоставени и почти унияожени напълно бунгалца от татово време, много тъжна гледка

На тази снимка е изгледа от бунгалата

Водата беше кристално чиста

Ходихме и до музея - Солниците, нямаше никой но ние успяхме да го разгледаме спокойно, много хубаво направено и поддържано

Това е Поморийското езеро, най-дълбоката част и едва метър и половина, видяхме и 4 красиви лебеда, виждат се на снимките

Лебедите в далечината

В Поморие има много котки, видях един красавец да си играе на едно дърво

Тук успях да хвана слънчев лъч пробиваш масивните облаци, влюбих се в тази снимка

Това е от мен, изкарахме си много приятно и заредени за новата 2014 година
. Снимките са правени със ("сапунерка" и с мобилния ми телефон) :Тук сме на Сливен, с половинката ми решихме и се качихме пеша до "Халката" времето беше много меко и приятно, около 10 градуса, по пътеката като се изкачвахме имаше много спортуващи по самата пътека, много полезно занимание

Халката отдалече:
Халката - чувал съм че ако човек мине през отвора, щял да си смени пола, доколко е вярно не знам
Красиво растейниче към скалата
Това езеро се намира към местността Карандила, беше замръзнало и много красиво
Вижте колко е дебел леда, някой е хвърлил от мостчето бая големи камъни за проба

Изглед към върховете над езерото
Тук вече сме в Котел, много красива местност, прекрасна иглолистна гора и има много красиви и старинни къщи
Механата на снимката е много красива, намира се близо до природо-научния музей на Котел
Центъра на Котел
Пантеона, където са погребани костите на Г.С.Раковски
Тук минахме набързо през Бургас и снимахме част от централния им плаж
Тук вече сме в Поморие където и изкарахме Новата година
Времето беше мрачно, но въпреки това пленяващо, имаше по брега много патици
Докато се разхождахме из бреговете на Поморие, видяхме на първа линия изоставени и почти унияожени напълно бунгалца от татово време, много тъжна гледка
На тази снимка е изгледа от бунгалата
Водата беше кристално чиста
Ходихме и до музея - Солниците, нямаше никой но ние успяхме да го разгледаме спокойно, много хубаво направено и поддържано
Това е Поморийското езеро, най-дълбоката част и едва метър и половина, видяхме и 4 красиви лебеда, виждат се на снимките
Лебедите в далечината
В Поморие има много котки, видях един красавец да си играе на едно дърво

Тук успях да хвана слънчев лъч пробиваш масивните облаци, влюбих се в тази снимка

Това е от мен, изкарахме си много приятно и заредени за новата 2014 година
Коментар