Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ужасът на планинските пътища и красотата на Българската природа + малко хумор
Свий
X
-
Ужасът на планинските пътища и красотата на Българската природа + малко хумор
Последно редактирано от Чавдар (V93); 14-10-13, 20:47. Причина: Сливане на последователни публикацииТагове: Няма
-
Напътствия и навигация по телефона
На гости в Траперската виличка
Един водопад който има почивен ден и малко пешеходен преход
В този район са се запазили някои къщи от поне 150-200 години. Къщите са напълно скрити от растителността и се виждат едва ли не когато се сблъскаш с тях
Jaxi, jaxi, точно ужасът не сме го снимали за да не сънуваме кошмари после като гледаме.
Иначе казано на оператора леко му прилоша та прекъсна по технически причини.
И вижте моля края на заглавието.
Началото на разходката.
Шоколадови инжекции за изтощени туристи.
Това трябваше да е първо, но се качи последно в нета
И като сме почнали, да пуснем и 4-та част
Че се губи връзката
Тук все още си мислехме че след силния дъжд от предишната нощ със сигурност ще има достатъчно вода за едно водопадче
Ама не, то водопада имал почивен ден
Последно редактирано от Чавдар (V93); 14-10-13, 20:49. Причина: Сливане на последователни публикации
Коментар
-
От: Ужасът на планинските пътища и красотата на Българската природа + малко хумор
Слагай линковете към клипчета с нарочния за това бутон. По-лесно се гледат.
Събирай и повече информация в един пост, а не пиши няколко десетки поста с по 3 реда в тях. Това, съчетано с горното, ще направи темата ти хиляди пъти по-комфортна за разглеждане. Съответно ще бъде видяна от повече хора.Последно редактирано от Чавдар (V93); 14-10-13, 20:49.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
От: Ужасът на планинските пътища и красотата на Българската природа + малко хумор
Това е Свогенско(Церово)! А там където сте били е доста ,доста височко .
0899840225 / V = π.r2.h / 681г. / 1876г. / 1878г. /6 септември 1885 / 22 септември 1908 !
Коментар
-
Благодаря sparkybg
За пръв път в живота си правя тема с видео
Имам писани и снимкови
Да си призная не разбрах напълно какво препоръчваш, че не ми е ясна терминологията, но със сигурност следващите теми ще са по-добре подредени
А този бутон за видео къде се намира? Напишете моля, може и други колеги да не знаят.
Коментар
-
Имам още неща които мога да пусна като видео теми
Кажете къде са тези специализирани видео бутони
Та да стане като хората от първия път
Все пак съм пенсионер а не тинейджър и с компютрите не съм на "ти"
Коментар
-
Ето тук е обяснено подробно "You Tube и VBOX7 във форума"
Ще се справиш... to be continued
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар