Оня ден ни се случи да посетим една от най-близките атрактивни пещери до Варна. Господин Стоянов ни запозна с местен водач /практически безценен за мене, тутакси закроихме проекти/ а ние бяхме - аз , Радко и О.К. Д"Алф /съкратено - Алф/.
С алфовата кола този път се придвижвахме и експедицията започна към 17 часа.

Пещерата е в процес на подготовка за осветяване, обаче май са взети само едни пари... и затова няма да се спирам на културизацията и.

Вкаменена глава на афганска хрътка:blink:

Български тинейджър, второ издание.

Около 700 метра без страничките ни отнеха час и половина ахкане и превъзнасяне. И не е чак толкова натрошена. дано не я осветят.
После имаше кратка и много познавателна разходка из легендарното плато /Радко се върна с с куршум от там/ ...в джоба де, не в белия дроб, и накрая седнахме на по бира.
Много ми беше приятно, благодаря господа.:-)
С алфовата кола този път се придвижвахме и експедицията започна към 17 часа.

Пещерата е в процес на подготовка за осветяване, обаче май са взети само едни пари... и затова няма да се спирам на културизацията и.

Вкаменена глава на афганска хрътка:blink:

Български тинейджър, второ издание.

Около 700 метра без страничките ни отнеха час и половина ахкане и превъзнасяне. И не е чак толкова натрошена. дано не я осветят.

После имаше кратка и много познавателна разходка из легендарното плато /Радко се върна с с куршум от там/ ...в джоба де, не в белия дроб, и накрая седнахме на по бира.
Много ми беше приятно, благодаря господа.:-)
Коментар