Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Експедиция 2013г....сагата продължава....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Експедиция 2013г....сагата продължава....

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
    Всъщност сега осъзнавам колко малко съм видял от Източните родопи. За пореден път ме изненадваш и натъжаваш. Тая година е къръшка за нас относно разхотките но и много щастлива от един фактор за който засега, ще си замълча...
    Братле...още като не успях поради стечение на обстоятелствата да участвам в прехода на колегите от Любимец в началото на м. юни си казах,че...Източните Родопи тази година няма да ги пропусна.За малко обаче...да ми се разминат,но...всичко се нареди и ей го на...спретнахме си една не лоша разходчица!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Благодаря за споделеното и хубавия пътепис. Снимките, както винаги са нещо, за което човек често може да се връща в темата.
      Пожелавам при следващото посещение по тези места да има и един качествен телеобектив с голям зум, за да можем и ние да се радваме на близки снимки на лешоядите.

Коментар

Благодаря за споделянето,прекрасни снимки.
        878511557

Коментар

Първоначално публикуван от bgrali Преглед на мнение
          Благодаря за споделеното и хубавия пътепис. Снимките, както винаги са нещо, за което човек често може да се връща в темата.
          Пожелавам при следващото посещение по тези места да има и един качествен телеобектив с голям зум, за да можем и ние да се радваме на близки снимки на лешоядите.
          Дай Боже да стане реалност наистина!
          За съжаление в последно време средства за подобни нещица/че и средно качество телеобектив е скъп да му се не види ,а да не говорим за нещо от най-доброто/няма, и...направо не виждам кога ще стане,ама знае ли се пък...
          Поздрави!
          Последно редактирано от lubashki777; 04-09-13, 07:29.
          NISSAN FOREVER

Коментар

Благодаря! Изкефих се!

Коментар

ако не е тайна с какъв обектив снимаше.

Коментар

Сигурен бях, че тази:

.. ще е "Снимка на Деня"
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от anttonov1 Преглед на мнение
                  ако не е тайна с какъв обектив снимаше.
                  Ами не...не е тайна/пък и защо да е /.Аз принципно не крия подобни подборности...
                  Снимам с 18-105VR на Никон.
                  Обектив в общи линии средна ръка.По-добър от китовия 18х55vr,но...доста е по-зле от един качествен обектив какъвто бих искал да имам.При снимането с него обаче разбрах едно...много е важно да можеш да изцедиш всичко от него в дадените условия за снимане.Това се получава с много снимане и познаване какво и при какви настройки може да очакваш да ти даде това стъкло8между другото...това май важи и за всеки друг обектив/
                  Та така...за съжаление финансиите на този етап не ми позволяват закупуването на друг обектив/принципно си мечтая за един широкоъгълен и един телеобектив /,но..за сега ще се задоволявам с това коеуто ми дава наличния!

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                  Сигурен бях, че тази:
                  Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение

.. ще е "Снимка на Деня"

И аз...

Наистина се получи добър кадър.
                  Поздрави!
                  NISSAN FOREVER

Коментар

Едно 10mm стъкло няма да е излишно. Никонци поне имат голям пазар втора ръка, така че се оглеждай във Фото Форума.
                    18-105 си е точно туристически обектив, доста приличен. За изтискване на максимума се иска RAW.
                    Иначе страхотна разходка. Обичам да чета пътеписи за Родопите.

Коментар

с канон съм и с котовия 18-55 ама е дървен много та за това питах.Благодаря

Коментар

с канон съм и с котовия 18-55 ама е дървен много та за това питах.Благодаря
                        Те китаците на повечето марки са си "дървета"!!!
                        Служат просто като си купиш апарата да имаш с какво да направиш първите си снимки ,но...до там!
                        За това и аз като си купувах Никона се спрях на въпросния 18-105мм.,и не дадох пари за китов!
                        Поздрави!
                        NISSAN FOREVER

Коментар

Ако беше канон за следващата експедиция бих ти дал едно тамронче 70-300 но ти си върви със собственика /по принцип ако може да съм на разходката/ само да ми стигнат силите да вдигна и колата. Иначе си ползвам обектив Канон 28-90
                          Последно редактирано от ckaytss; 13-09-13, 10:19.
                          Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
                          Калоян Кирилов
                          LZ2ZGT

Коментар

Идеята ми беше да постигна по-добри снимки и разбрах,че ще се сменя обектива ама искам да знам какъв да е.Поздрави

Коментар

Идеята ми беше да постигна по-добри снимки и разбрах,че ще се сменя обектива ама искам да знам какъв да е.Поздрави
                              Не съм запознат с канонските обективи,а всяка марка фотоапарат си има силни и слаби такива.Трябва да поразпиташ из фотофорумите.Другото което е...харесваш си някакакъв обектив според нуждите ти/разбира се избягваш такъв с много голям фокусен диапазон-примерно 18-300мм.,защото там качеството се влошава/,и започваш да четеш мнения за него,да гледаш снимки направени с него и така...ако не става минаваш на следващия!
                              Поздрави и успех!
                              NISSAN FOREVER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X