Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Златоград в картинки
Свий
X
-
От: ...златоград в картинки
...едно невероятно българско местенце.Инфраструктурата е прекрасна,от както слязохме от "Тракия" до Златоград.А характерната златоградска баклава и въртяното в пясък каВе не е само посна реклама,а найстина имат прекрасен вкус и ароматHUSGVARNA 630 SMR
PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI
Коментар
-
Мда,Златоград наистина има какво да покаже. И самата природа и Ареалния комплекс и разбира се ГКПП към Гърция.
P.S. През Кърджали ли минахте или през Смолян?First Man, then Machine!
Lada Niva
Honda XR 400
Коментар
-
От: Златоград в картинки
Прекрасно място.Благодаря за снимките!
П.П.Ако знаете от колко време се каня да го посетя,ама все нещо не влиза в дестинациите ми...NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Brazer Преглед на мнениеМда,Златоград наистина има какво да покаже. И самата природа и Ареалния комплекс и разбира се ГКПП към Гърция.
P.S. През Кърджали ли минахте или през Смолян?Гърция го дава по табела 4 км.На около 15 мин. е Ксанти...
HUSGVARNA 630 SMR
PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от Brazer Преглед на мнениеАко ще минаваш през Кърджали може да се обадиш на телефона от подписа да ти покажа някои забележителности около града.HUSGVARNA 630 SMR
PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнениеА хората, хората в Златоград са уникални! Имам щастието да познавам 3-ма от там.. Истински и добри!HUSGVARNA 630 SMR
PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеПрекрасно място.Благодаря за снимките!
П.П.Ако знаете от колко време се каня да го посетя,ама все нещо не влиза в дестинациите ми...HUSGVARNA 630 SMR
PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнениеНикога не съм ходил в Златоград, но мисля, вече в най - скоро време да го посетя. Доста хубави снимки...Прекрасно място,направи го скоро,колега
HUSGVARNA 630 SMR
PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение...през кърджали,на около 60 км еГърция го дава по табела 4 км.На около 15 мин. е Ксанти...
Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар