Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте място за разходка за 2 дни с палатка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръчайте място за разходка за 2 дни с палатка

Здравейте, препоръчайте ми някое диво и интересно местенце за двудневна съботно-неделна разходка с палатка.
    Предпочитам нещо планинско с хубава природа, и да е по откъснато от света.

По възможност пътя да не е много офроуд и да е на не повече от 200 км от София.

Благодаря.
    Ники

От: Препоръчайте място за разходка за 2 дни с палатка

Кирова поляна, над рилския манастир. Караш към Дупница, от там за Рилския, подминаваш го, подминаваш и гроба на Иван Рилски, караш само нагоре по пътя. Стигаш до една поляна с хижа и кръчме отстрани. Точно на поляната свиваш в дясно (черен път) и там вече където ти хареса покрай реката. В жегите там е ИДЕАЛНО, само че събота и неделя може да дойдат повечко хора...Черния път е проходим за всякакви автомобили.

Коментар

Рила Планина, Х.Трещеник Ако искате нещо по-диво, Х.Грънчар Като за 2рата пътя се минава спокойно с кола, но има едно лошо място, там трябва да се внимава. За първата хижа, пътят е малко разбит.. Не е проблем да се спи с палатка около хижите
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от infineon Преглед на мнение
        Предпочитам нещо планинско с хубава природа, и да е по откъснато от света.

По възможност пътя да не е много офроуд
        Това май няма как да стане.
        Виж по западната граница.

Коментар

На Кирилова поляна съм ходил, някъде другаде ще е.
          Около триградското ждрело там по родопите има ли хубави местенца за палатка? Че не съм ходил никога натам.

Нещо скали, река, язовир, езеро ми се иска да има наоколо но и същевременно да е закътано и далеч от хора.

Не искам да има много катерене и вървене пеш че приятелката ми ще оплези език.
          Ники

Коментар

За палатка не знам , но там са едни от най-красивите места в България , които съм посещавал ! От Кричим нагоре има 3 язовира и предполагам все ще намерите места да си разпънете бивак .

Коментар

От Кричим нагоре язовирите са собственост на НЕК и не са със свободен достъп. Места за палатки почти няма.
              LZ1DWW

Коментар

Може да поразгледате тук :
                N41 49 18.8 E23 54 57.6
                Достатъчно тихо, има поток, даже два, билки, тишина, но да не би самотата да ви дойде в повече. Там на времето вечерта гледах "Птиците" на Алфред Хичкок, та на другия ден ходихме да ни баят срещу страх...
                LZ1AIV

Коментар

Първоначално публикуван от Митко (smile) Преглед на мнение
                  От Кричим нагоре язовирите са собственост на НЕК и не са със свободен достъп. Места за палатки почти няма.
                  Преди 2 години ходих до Ягодина и си спомням , че в единия дори имаше наколни къщи . Мисля и палатки съм виждал тъдява , но е възможно и спомените да са ми се смесили с друго някое пътуване !

Коментар

Не точно наколни, а плаващи къщи има Лошото е, че места за палатки трудно се намират. Иначе е прекрасно местенце.
                    LZ1DWW

Коментар

Идете на яз. Голям беглик На пунтоните в яз. Въча е готино, но те са частна собственост и има охрана на входа. Отделно бреговете са доста стръмни и трудно достъпни за палатка.

Коментар

Моето предложение е: яз.Батак, Широка поляна, Доспат Сърница. Нямам представа колко уединено искате да е мястото или пo скоро за Of-road ?

Коментар

Или широка поляна

Коментар

Първоначално публикуван от AlexHD Преглед на мнение
                            Или широка поляна
                            На яз. Широка поляна въобще не мога да кажа,че е тихо и отдалечено местенце за уединение
                            Там поради леснодостъпността си е пренаселено,мръсно,шумно....язък за хубавия язовир...
                            Препоръчвам яз. Г. беглик...един от най-красивите язовири в БГ.Един път като отидеш там и след това все към него те дърпа!
                            Поздрави!
                            NISSAN FOREVER
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

или доспат блиско с широка поляна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X