Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Родопи 2013: Гайдарски събор или не точно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Родопи 2013: Гайдарски събор или не точно

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
    Не, не сте аматьори. На 4 крака е по-лесно.
    Най-интересното е, че в началото като тръгнеш по маркираната пътека нагоре и си мислиш, че е фасулска работа. Последния участък беше стръмен и маркировката изчезваше. Пътеката, доколкото се забелязва криволичи... Защото по нея най-често минава мечка, а тя не ходи под права линия.

Ама си струва качването! Гледката отгоре е невероятна, стига да не те вали дъжд.
    И небето нощем е невероятно ясно и чисто.

Коментар

Честно казано нищо не ми говори, но все пак от там е родата на жена ми. На баща ми е от Троянския Балкан.
      Къде точно от Троянския балкан? Да не се окажем тука половината форум селски/градски, че като гледам как тръгнаха нещата ...

Преславе, много благодаря за репортажа, от доста време имам голям мерак да посетя този събор (за чалгата ще си взема тапи за уши освен), много харесвам родопската музика, а и имам състудентка, която членува в ансамбъла на Гела
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Баща ми е от с. Млечево - между Севлиево и Троян. Пада се на една планина разстояние (3 км) от Априлци или на 20 км по пътя.

Преславе, вие хубаво сте почистили, но като минах преди няколко дни от там, трябва да ти кажа, че заварих доста стабилно замърсяване наоколо - пластмасови и стъклени бутилки, салфетки, т. хартия... Кофти гледка.
        ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
        СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Баща ми е от с. Млечево - между Севлиево и Троян. Пада се на една планина разстояние (3 км) от Априлци или на 20 км по пътя.

Преславе, вие хубаво сте почистили, но като минах преди няколко дни от там, трябва да ти кажа, че заварих доста стабилно замърсяване наоколо - пластмасови и стъклени бутилки, салфетки, т. хартия... Кофти гледка.
          Е то една птичка пролет не прави...въпрос на манталитет и възпитание е,което за съжаление на повечето българи явно липсва в тази насока!
          Хубав повод да се посети отново Родопа планина....и наистина чалгата разваля духа на подобно мероприятие.Не знам кой и с какъв акъл го допуска това...
          Поздрави на всички!
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Благодаря, за споделянето Преславе! Хареса ми, а и си заслужава някой ден да посетя това с.Гела, а не - когато има събор. (вече ще знам).

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
              Преславе, много благодаря за репортажа, от доста време имам голям мерак да посетя този събор (за чалгата ще си взема тапи за уши освен), много харесвам родопската музика, а и имам състудентка, която членува в ансамбъла на Гела
              Ако догодина решиш да отидеш, пиши, ще се радвам да се засечем. Най-вероятно пак ще сме там, но както споделих, палатките ни ще са далеко от всичко живо, просто не се издържа.
              Това горе на тази полянка? Не може да бъде. Трябва някой да е минал след нас!
              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

Поздравления за прекрасните снимки, Преславе! Невероятна красота. Аз също бях на събора, но в неделя и видях само мръсотията, циганията и чалгата. Очакванията ми далеч не се покриваха с реалността, но пък разходката в планината и гледката си заслужаваше. Родопите са уникални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X