В последния ден от Юли месец, решихме да се разходим до красивите Крушунски водопади. Намират се в близост до Ловеч, обл. Летница, на 30-тина километра от Ловеч и на 70 километра от Троян.
Платихме си входа и още на влизане, ни посрещна едно слепоче. Тези от вас, които четат темите, свързани с животни, знаят, че обичам змии. Та с радост поснимах и тази, която не беше фотогенична и се опитваше да избяга, възможно по-бързо.

Пристигаме при първия водопад, който не беше нищо особено, в сравнение с другите.

Ето го и втория водопад. Красив и тъмен. Водата беше в цвят на цитронада. С две думи- необикновено красив.

Пристигнахме и при третото ''водопадче'', на което направих само една снимка.

Ето го и четвъртия. Красив и шумен.

Това не знам, дали се брои към водопадите, но беше доста красиво.

Ето го и поредния водопад. Също невероятно красив.

Ето го и последния. За мен, беше най-красив.

Тръгваме към пътека, която води до мястото, откъдето извира водата.
Хубава гледка.

Интересно.

Ето го мястото, откъдето извира водата.

Край. Една бърза разходка, показваща много красиви неща.
Платихме си входа и още на влизане, ни посрещна едно слепоче. Тези от вас, които четат темите, свързани с животни, знаят, че обичам змии. Та с радост поснимах и тази, която не беше фотогенична и се опитваше да избяга, възможно по-бързо.
Пристигаме при първия водопад, който не беше нищо особено, в сравнение с другите.
Ето го и втория водопад. Красив и тъмен. Водата беше в цвят на цитронада. С две думи- необикновено красив.
Пристигнахме и при третото ''водопадче'', на което направих само една снимка.
Ето го и четвъртия. Красив и шумен.
Това не знам, дали се брои към водопадите, но беше доста красиво.
Ето го и поредния водопад. Също невероятно красив.
Ето го и последния. За мен, беше най-красив.
Тръгваме към пътека, която води до мястото, откъдето извира водата.
Хубава гледка.
Интересно.
Ето го мястото, откъдето извира водата.
Край. Една бърза разходка, показваща много красиви неща.
Коментар