Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕКСПЕДИЦИЯ РОДОПИ - 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ЕКСПЕДИЦИЯ РОДОПИ - 2013

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
    От Предела до Белмекен/ По точно, от Якоруда до Белмекен/, мога да се включа с 2 красиви маршрута, ако сте решили да минавате по черно, де Един от въпросните маршрути можете да видите в тази тема , /във въпросната тема, ги има и 2та пътя, единият по който отиваме, а другият е по който спускаме след Белмекен/ някой може да е и минавал по него, другият не е изпълнен с толкова панорамни пейзажи, но е пък по пряк, пак излиза на част от този път/ след река Леевщица/, но първият е за предпочитане Въпросните маршрути започват от г.Якоруда и свършват на Спортното Градче.. Ако ви устройва, кажете ориентировъчно, на коя дата ще сте в Якоруда, за да се включа..
    Точно твоята тема ме накара да избера този маршрут.

Коментар

Първоначално публикуван от ИваннН Преглед на мнение
      Щом и отбор "катеричка" и лозенци ще участват, спокойно мога и тази година да мина без специални подготовки лебедки и др.
      Е хайде бе Ванка само Данчо остана и всички ще се съберем.

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
        Точно твоята тема ме накара да избера този маршрут.
        Ами, за маршрута нямате проблем, стига да ме искате като "гид".... Ще ви го покажа и разкажа, каквото знам, само трябва да ме информирате, кога смятате, че ще сте в Якоруда, за да направя сметка... Телефона е в подписа.. За гориво има 2 бензиностанции + газ Понеже като километри е някъде 50-60 горско каране, няма лоши места, но се кара бавно... Та да си направят хората сметка
        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ами, за маршрута нямате проблем, стига да ме искате като "гид".... Ще ви го покажа и разкажа, каквото знам, само трябва да ме информирате, кога смятате, че ще сте в Якоруда, за да направя сметка... Телефона е в подписа.. За гориво има 2 бензиностанции + газ Понеже като километри е някъде 50-60 горско каране, няма лоши места, но се кара бавно... Та да си направят хората сметка
          По късно ще кача разбивка кои ден къде ще бъдем.А това с гида и историите е най хубавото.

Коментар

Страшно много сьжалявам . че не мога да се присьединя кьм вас през тоя период имам ангажименти избралисте невероятни дестинации пожелавам ви безаварийно и весело изкарване

Коментар

Колко дни имате предвидени по нашия край (с.Пирин, Мелник,...)? Нещо имате ли набелязано да видите?
              Кажи колко дълъг маршрут да мислим? Само преминаващ ли, или с разглеждане на по-интересни места?
              От Сандански до Предела не мисля, че можете да намерите маршрут по черно през Пирин.
              Можете да минете през Огражден до Симитли и от там до Предела по асфалт. Ако изберете този вариант ти предлагам да отделите поне още половин ден и да минете и през Беласица. Виж тази тема.
              99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
              It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Ванка не се успокоявай, че както е тръгнало май и ние ще сме с нива.
                Моя кошник нещо не мога да го вкарам в движение.То не беше кутий,то не беше раздатки и за капак преди една седмица строших и задния диференциал.

Коментар

ЕЕЕ , кофти е тая работа с липсата на части, дано да го вкараш в движение, а аз ще помисля за помощни средства

Коментар

Да се запишем и три екипажа от Шумен.Патрул,Самурай и Диско.
                    Телефон за връзка 0898598959 Христо
                    Последно редактирано от icofen; 13-07-13, 10:24.
                    Jeep Grand Cherokee limited LX ZJ 5.9; SUBARU VIVIO 0.66 MPI
                    Land Rover Discovery II V8
                    0898 пет 989 пет 9

Коментар

Първоначално публикуван от icofen Преглед на мнение
                      Да се запишем и три екипажа от Шумен.Патрул,Самурай и Диско.
                      Телефон за връзка 0898598959 Христо
                      .Все пак няма да мине без участие на Шуменци. Добре дошли.

Коментар

Една Витара от Плевен ако приемете която ще участва за първи път Моля Ви Пишете по - подробно за маршрута и дали един начинаещ ще се справи Колкото до Гела много е хубаво но миналата година бе голяма лудница

Коментар

Знае ли се нещо повече за дните?? За да направя сметка да се освободя..
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Знае ли се нещо повече за дните?? За да направя сметка да се освободя..
                            Това, което пише в началото е от 03.08 (събота), когато е сборката, до 11.08 (следващата неделя). След това вече сабя ще покаже
                            тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Ден 1 събота-сбор до 12ч. в Първенец .12 ч. потегляме за Чудните мостове където ще спим вечерта .Всички да са заредени с гориво и провизии.
                              Ден 2 неделя Чудните мостове-Широка лъка 25км.-посещение на гайдарски събор-Чаирски езера
                              ден 3 понеделник Чаирите-Девин
                              ден 4 вторник Девин-Ковечевица-Огняново(мин.извори)
                              ден 5 сряда Огняново-Рожен
                              ден 6 четвъртък Рожен- х.Загаза
                              ден 7 петък х.Загаза-Семково
                              ден 8 събота Семково- Костенец
                              ден 9 неделя Костенец-Говедарци финал...

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
                                Ден 1 събота-сбор до 12ч. в Първенец .12 ч. потегляме за Чудните мостове където ще спим вечерта .Всички да са заредени с гориво и провизии.
                                Ден 2 неделя Чудните мостове-Широка лъка 25км.-посещение на гайдарски събор-Чаирски езера
                                ден 3 понеделник Чаирите-Девин
                                ден 4 вторник Девин-Ковечевица-Огняново(мин.извори)
                                ден 5 сряда Огняново-Рожен
                                ден 6 четвъртък Рожен- х.Загаза
                                ден 7 петък х.Загаза-Семково
                                ден 8 събота Семково- Костенец
                                ден 9 неделя Костенец-Говедарци финал...
                                Значи Събота 11-сти съм на линия, Живи и Здрави? Ще ви чакам на околовръстното, на разклона за х.Трещеник, само да кажете час, към колко, да не вися цял ден, Значи от Семково, можете да дойдете по 2 алтернативни маршрута/ на асфалтовия/, да не тръгнете по тях, ако ще перкате по тях, да знам, къде да дойда, защото м/у 3те пътя има към 17-18 километра... А м/у самите 2 от Семково към 10-на километра
                                Honda Dominator 650
                                088ЧЧ93979-->Борис
                                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X