Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕКСПЕДИЦИЯ РОДОПИ - 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ЕКСПЕДИЦИЯ РОДОПИ - 2013

Ончо, успех и безаварийна ви желая. Ние сме лишени от време.

Коментар

Супер от Чудните Мостове до Сърница може да се включим и ние

Коментар

Ето това вече е сериозна приказка. Бройте ме и мен за записан номер 3.
        тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Те записаните са вече девет с теб. 4 от Бургас и 4 от Лозенската група на бате Бойко.

Коментар

Лозенската група е със задалжително присъствие.
            SUZUKI SAMURAJ SJ413 BMW

Коментар

Първоначално публикуван от kavarov Преглед на мнение
              Ето това вече е сериозна приказка. Бройте ме и мен за записан номер 3.

Kолега !!!Виждам ,че си се записал на 12/06-за експедиция ком-емине.
              Добре е да решиш къде ще ходиш и да уведомиш съответния организатор.
              Или има някакъв начин да бъдеш по едно и също време в две различни планини.
              Надявам се да не ме разбереш погрешно,винаги ще бъдеш добре дошъл на експедиция Родопи!

Коментар

На 3-ти и 4-ти август е гайдарското надсвирване местността Св.Илия над Гела. Ако успеете да стигнете - не го пропускайте! http://www.offroad-bulgaria.com/atta...d=479692&stc=1 Ето ви малко за надъхване
                Последно редактирано от ianely; 01-07-13, 18:14.

Коментар

Направо ме нави. Ще я извъртим така че да сме там за 4-ти.

Коментар

Първоначално публикуван от kusemak Преглед на мнение
                    Kолега !!!Виждам ,че си се записал на 12/06-за експедиция ком-емине.
                    Добре е да решиш къде ще ходиш и да уведомиш съответния организатор.
                    Или има някакъв начин да бъдеш по едно и също време в две различни планини.
                    Надявам се да не ме разбереш погрешно,винаги ще бъдеш добре дошъл на експедиция Родопи!
                    Много правилна забележка, колега. Аз писах в темата Ком-Емине, защото тази още не беше излязла и мислих, че тази година ще е само това. След това като видях, че ще има Експедиция Родопи и толкова се въодушевих, че веднага се записах и забравих да се "отпиша" от другата обиколка. Мерси за напомнянето.
                    тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
                      Направо ме нави. Ще я извъртим така че да сме там за 4-ти.
                      Подкрепям идеята,доста съм изчел за гайдарите които са живели и живеят в село Гела.
                      И по този повод има какво да видим и особено да чуем на това надсвирване

Коментар

От Предела до Белмекен/ По точно, от Якоруда до Белмекен/, мога да се включа с 2 красиви маршрута, ако сте решили да минавате по черно, де Един от въпросните маршрути можете да видите в тази тема , /във въпросната тема, ги има и 2та пътя, единият по който отиваме, а другият е по който спускаме след Белмекен/ някой може да е и минавал по него, другият не е изпълнен с толкова панорамни пейзажи, но е пък по пряк, пак излиза на част от този път/ след река Леевщица/, но първият е за предпочитане Въпросните маршрути започват от г.Якоруда и свършват на Спортното Градче.. Ако ви устройва, кажете ориентировъчно, на коя дата ще сте в Якоруда, за да се включа..
                        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                        Honda Dominator 650
                        088ЧЧ93979-->Борис
                        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Нещо по-конкретно за организацията и логистиката ? При 10-20 (да не говорим за повече) автомобила ще е пълна лудница. На един му се препикало, друг закъсал, трети се изгубил, четвърти забравил да си купи цигари ...... Преход от 10 км може да се окаже няколко часов.
                          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Щом и отбор "катеричка" и лозенци ще участват, спокойно мога и тази година да мина без специални подготовки лебедки и др.

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                              Нещо по-конкретно за организацията и логистиката ? При 10-20 (да не говорим за повече) автомобила ще е пълна лудница. На един му се препикало, друг закъсал, трети се изгубил, четвърти забравил да си купи цигари ...... Преход от 10 км може да се окаже няколко часов.
                              Конкретно на въпроса първата година на Емине-Ком бяхме 17 джипа и наистина цирка беше на ниво. Така че ако бройката набъбне ще се разделим на групи .Като групите могат да се движат и по различен от другите път важно е вечерта да сме на едно място.За всеки ден има предвидено място за зареждане с гориво и продукти. Имаме вече натрупан опит от предишните години а и основните действащи лица вече знаят какво правят. Пълният сървайвър беше първата година сега е на половина ясно което все пак е нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                                Конкретно на въпроса първата година на Емине-Ком бяхме 17 джипа и наистина цирка беше на ниво. Така че ако бройката набъбне ще се разделим на групи .Като групите могат да се движат и по различен от другите път важно е вечерта да сме на едно място.За всеки ден има предвидено място за зареждане с гориво и продукти. Имаме вече натрупан опит от предишните години а и основните действащи лица вече знаят какво правят. Пълният сървайвър беше първата година сега е на половина ясно което все пак е нещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X