Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доколко е проходим пътя Ардино - Дяволския мост ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Доколко е проходим пътя Ардино - Дяволския мост ?

Първоначално публикуван от enev Преглед на мнение
    Сори за спама , просто не съм виждал А8 комби и на снимка )))
    Представи си нещо,като това от долния линк,кацнало долу до моста:

http://www.auto-motor-und-sport.de/b...otoshow_item=1
    Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

Хора, не четете !!! Информацията е от тази Събота!!!

Първоначално публикуван от iceman1234 Преглед на мнение
      Малко след Дядовци пътя е пропаднал, до ниво до което и пеш неможе да продължиш! ...
      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Честно казано ще е по-добре ако оставят пътя до там непреходен за автомобили. Като ходихме преди 2-3 години си личеше по боклуците, че ползват мястото за пикници и лагеруване. Ако може да се ходи само пеша, според мен поне ще се запази по-чисто и по-културно.

Коментар

Всяка пролет пътя го насипват и заравняват.Но миналия месец беше точкувано през 10 м. на напречни профили и явно ще има по-сериозен ремонт.Така или иначе всяка година ходя там м. май и м. септември и ще видя на къде вървят нещата.

Коментар

Първоначално публикуван от iceman1234 Преглед на мнение
            Малко след Дядовци пътя е пропаднал, до ниво до което и пеш неможе да продължиш! Отделно има машини там и доста голямо количество камъни, явно ще го възтановяват, да не говорим, че може би след някое време и нормален път да има до там. Но в момента, през там е непроходимо - инфото е от мене от събота. За съжаление не снимах точното място на пропадането, за да добиете представа. Ако има обиколен път или нещо - може, но по основния път - няма минаване.
            П.П. Казаха ми за пътека, за пеша тръгваща от края на Дядовци, но това го разбрах след като се прибрахме.
            Потвърждавам. Преди 2 седмици решихме да разгледаме моста, но не успяхме. Имаше доста машини и не видяхме пропадналото място, но ни казаха, че в момента до моста може да се стигне само пеша.

Коментар

Ако се обадите в общината, дали няма да Ви дадат точно информация, за пътната настилка? Мисля, че това им е задължение.
              Но по - принцип на такива места, не се ходи с лек автомобил, за да си имаш едно на ум. Качваш се на джипката и си

Коментар

Колеги,
                Някой с актуална информация по темата за пътя до моста?

Коментар

Вчера ходихме. Пътят е в ремонт и се стига само пеша. Около 6км преди моста е прекопан напречно. Ропата е дълбока 4м. Оставена е пътека само за пешеходци. Отказахме се защото бяхме с 2 малки деца. Иначе доста хора зарязаха колите и продължиха.

Коментар

Инфо и от мен:
                    Ходихме в събота и успяхме да стигнем до моста с автомобил. Просто имахме късмета да пристигнем половин час преди да закопаят и заравнят поредното прокопаване на пътя заради поставяне на дренажни тръби.
                    Пътят е нормално проходим за малко по-висок автомобил и много прашен.

Коментар

Ще ремонтират пътя ли?

Коментар

Първоначално публикуван от AlexHD Преглед на мнение
                        Ще ремонтират пътя ли?
                        Те, че го ремонтират - ремонтират го. Правят разни неща, но дали ще е както трябва в добре завършен вид - ще видим. Надявам се.

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнение
                          Те, че го ремонтират - ремонтират го. Правят разни неща, но дали ще е както трябва в добре завършен вид - ще видим. Надявам се.
                          Абе не знам какво ще направят,ама...да не би след това да сложат бариерата и ...входна такса...
                          NISSAN FOREVER
                          -----------------------------------------------------------------------------
                          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ НЕЕЕ! ....
                            Имам приятел от там, ще го питам тези дни как стоят нещата...и ще споделя тук.

Коментар

Някой опитвал ли е да достигне до моста по пътеката от Гълъбово (от северната страна)?

Мислим с колегите тази седмица да се пробваме и е само 2 км пеша по мои сметки.

Коментар

Многократно съм посещавал моста, и днес тъй като бях в района се отбих. Възмутих се, че от около месец са опънали едни огради, едни портали, все едно е гранична зона ! И цената на билета за входа от 2 лв. е вдигната на 5 лв. За мен е много...
                                Който търси , намира !
                                Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• p-pleven
                                  p-pleven коментира
                                  Редактиране на коментар
                                  А от с. Черешка ма отсрещния баир дали може да се слезне на моста?

• cnc82
                                  cnc82 коментира
                                  Редактиране на коментар
                                  За съжаление не мога да отговоря, винаги по царския път съм го посещавал.

• Валери Недялков
                                  Валери Недялков коментира
                                  Редактиране на коментар
                                  От Черешка може да се слез пеша,по доста измислена пътечка. Или поне преди 2 години можеше.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X