Обява
Свий
Няма добавени обяви.
...къщата на баба Илиица в картинки :)
Свий
X
-
От: ...къщата на баба Илиица в картинки
Събитията в Лондон и Швеция - обществените отношения, или?
Има по-важни теми.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеВ какъв смисъл...?
HUSGVARNA 630 SMR
PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI
Коментар
-
Ми по-важно е да генерираме мисли,а не да видим какво не знаем,та дори да е мит.Колко видяха и съответно взеха отношение по двете теми.То вярно е,че тази твоята не храни,но пък по другата сме на експертно ниво.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнениеПървото село по пътя за Челопек е Паволче,а не Лиляче,иначе пътеписа е интересен.HUSGVARNA 630 SMR
PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеМи по-важно е да генерираме мисли,а не да видим какво не знаем,та дори да е мит.Колко видяха и съответно взеха отношение по двете теми.То вярно е,че тази твоята не храни,но пък по другата сме на експертно ниво.HUSGVARNA 630 SMR
PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI
Коментар
-
Благодаря, не знаех, че е историческа личност, мислех , че е само лирически герой, освен ако няма две баби.
Коментар
-
Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение...демек?Нер че е важно,но смисъла не схванах.Значи идеята колега,е да видим това,което много от нас незнаем,а всъщност е част от историята ни!!!Има хора,които незаслужават да бъдат забравяни и не бива да останат в миналото.Така саможертвата им е изпълнена със смисъл.Ако е стигнало до някой посланието ми-браво!!!Бъди здрав,колегаПоследно редактирано от suzuki team; 31-05-13, 11:12.Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар