Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Един ден релакс покрай Бялата Река.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Един ден релакс покрай Бялата Река.

Първоначално публикуван от Йордан Йорданов Преглед на мнение
    Страхотен пътепис! Откъде започва екопътеката и може ли по нея да се стигне до хижа Рай?
    Когато се тръгне на север от Калофер пътя стига до разклонение. На дясно води до "Паниците", а на ляво до Калоферския манастир(Мъжкия манастир). След него непосредствено започва пътеката. От там също може да се стигне до Рай, но мисля, че не се минава през пътеката. Виж офроуд картата и ще ти стане ясно за какво говоря. А полезна информация има в Гугъл за пътищата - все едно си там.

Коментар

До хижа Рай съм ходил 2 пъти през Паниците, но без децата. За екопътеката покрай Бялата река не бях чувал, а съдейки по снимките, явно си заслужава. Мислех да съчетая ходене до екопътеката и Рай с децата, но след като началното изкачване е много стръмно, може да отложа с още една година (предвид възрастта на децата). Предполагам, че в момента Райското пръскало е в разгара си.

Коментар

Колегите са отговорили много точно,а за това дали е в разгара си Райското пръскало....ами сравних снимки на екопътеката с реката отдолу при нашето посещение преди дни с такива от миналото лято.Ами...хората се къпят във вирове,които в момента ако паднеш случайно вътре ще си на салата от бурните води!
        Аналогично ще е и с пръскалото.То сега е момента да се ходи до там....лятото не си заслужава много,защото почти пресъхва!
        Поздрави!
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Благодаря, Любашки!
          Това са любими места.
          Отраснал съм до Балкана и имам неизлечимо влечение към него.
          Скоро мисля да направя пешеходния преход през Пръскалото до връх Ботев.
          Поздрави!
          Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
          0888/00-55-37

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X