Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Два невероятни дни в старата столица на България!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Два невероятни дни в старата столица на България!

Ами за съжаление не....Явно факта,че колкото и човек да разглежда едно място все нещо му убягва и...остава за следващия път е верен!
    Нищо....ще пием кафе задължително в тази кафетерия при следващото си посещение!
    Благодаря за идеята!
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Благодаря за споделянето! Наистина страхотни кадри!
      Много пъти съм бил в Търново ( жена ми е от този край ), но видях и някои, пропуснати до сега картини.
      Хубава седмица!
      Казано е:
      -"Обичай ближния",
      щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Като гледам по снимките май супер сте си прекарали Благодаря за снимките. Бил съм 2 пътив Велико Търново, но след този разказ пак бих отишъл
        Nissan Terrano 2.7 TDi
        ----------------------------
        Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Ей, не вярвах, че може да се получи такъв увлекателен репортаж, за нещо толкова познато.
          Браво !
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
            Ей, не вярвах, че може да се получи такъв увлекателен репортаж, за нещо толкова познато.
            Браво !
            Според мен за всяко едно дори на пръв поглед и най обикновено и посещаемо място,ако човек се опита да преразкаже какво е почувствал при посещението си там...и разбира се да го подкрепи с някоя и друга хубава снимка и се получава...
            Да не говорим,че в повечето случаи,това което съм видял аз, не го е видял някой друг,а каквото той е видял през неговия си поглед ,аз съм изтървал...
            С един такъв разказ се допълват впечатленията и това го прави хубав!
            Радвам се, че ви хареса моята гледна точка и това което преживях тия два дни!
            Поздрави!
            NISSAN FOREVER

Коментар

Моето последно ходене до Търново беше миналата година след средата на март. Града се готвеше за празника на 22-ри. Жена ми водеше едно обучение два дена, а двамата със сина ми скитахме по града колкото можахме. Е установихме, че за да се види всичко в Търново два дена не стигат. А ние имахме само толкова. Пак бих отишъл!

Благодаря за споделеното!

Коментар

Ей то в търново убаво бе ,и Любашки що не показа щерката на живо много харна
                само бараки

Коментар

Поздравления за разказа и страхотните снимки.За съжаление не можах да разгледам изложбата на восъчните фигури на царете,чакаше се много ама чрез вашите снимки я видях и докато чаках да намалее опашката направих един албум около св.40 мъченици http://v12345s.snimka.bg/bulgaria/kv...35092.29818588 Втори път минах след малката ми разходка но на входа нямаше промяна.Направо ще се ходи пак.
                  Последно редактирано от v12345s; 05-04-13, 19:32.

Коментар

Благодаря!
                    П.П. А за щерката...ами барем да мине прокурорската възраст....
                    NISSAN FOREVER

Коментар

Хахаха
                      само бараки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X