Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приятна разходка около София.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Приятна разходка около София.

Колега, покорно благодаря. Много полезна информация за мене. Мога ли да попитам още нещо: Балша - в гуугъл се виждат доста черни (при това - доста дълги) пътища нагоре (Север основно - като гледам 260-020). Ходил ли си натам, къде излизат, интересно нещо? Как е самият път, до колко проходим?
    Мерси още веднъж!

Коментар

На север съм ходил почти до с.Свидня, на там пътя е доста разнообразен,от скалисти пътища с неприятни наклони до полянки за пикник. Казвам почти защото се отклоних преди него и поех към с.Искрец, но не стигнах пътя свърши. Но без навигация, ако не си ходил никога е тегаво да стигнеш до определена точка. Та за маршрута, ако не е валяло можеш да стегнеш където си поискаш, но ако е валяло и си сам си е рисково.

Коментар

Първоначално публикуван от Stefchev Преглед на мнение
        Чудно !! Браво колега, я да ми пуснеш маршрута да ходя и аз да го мина.

https://maps.google.bg/maps/ms?hl=bg...f9ed546d0cf135

Коментар

Поздравления за машинката и Благодарности за споделения маршрут !
          Точно като за мен, лекичък , за разтоварване и удоволствие.
          Много скоро мисля да го пробвам, а защо не и със колеги ?
          0889 38 43 67 Милен

Коментар

Колега, само да се пооправи времето че машинката не е много проходима и веднага отивам пак по този маршрут, а ти със самоделката ли мислиш да се поразходиш, ако е така ще се радвам да ти правя компания.

Коментар

Първоначално публикуван от Божидар Алексов Преглед на мнение
              а ти със самоделката ли мислиш да се поразходиш, ако е така ще се радвам да ти правя компания.
              По мойта (имам в предвид новата,защото старата я продадох) имам доста за довършване и не знам кога ще успея. А от както стегнах Витарата, съм и махнал задната седалка и си возя кучето с мен. И понеже Витарките са си нежнички предпочитам по-леки маршрути.
              0889 38 43 67 Милен

Коментар

Е ако не се движиш много бързо можем да направим една разходка, само че аз се връщам по същия маршрут заради регистрацията. Иначе маршрута е супер приятен.

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
                  Поздравления за машинката и Благодарности за споделения маршрут !
                  Точно като за мен, лекичък , за разтоварване и удоволствие.
                  Много скоро мисля да го пробвам, а защо не и със колеги ?
                  Лекичък....с изключение на едно качване дето половината ще окапят....
                  Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
                  Стефан, 0888851800

Коментар

Първоначално публикуван от chefo39 Преглед на мнение
                    Лекичък....с изключение на едно качване дето половината ще окапят....
                    Да, наистина, маршрутът е 1:1 с това, което минахме и ние миналата неделя.
                    Имаше "леки" обвинения, че това не било софт, както съм го бил обявил (не че знаех за тия камъни де!). Но така или иначе "стръмните" камъни 8 от 9 джипки ги качихме без драми - по моите критерии си беше софт.
                    9-тата джипка се върна и обиколи по асфалт: караше само на задно - различни предавателни числа на преден и заден мост, не се съгласи да пусне предното за 50 метра камъни, където така или иначе няма как да скапе предния диф - гумите подскачаха нон-стоп по камъните.
                    Мина го стоков гранд черок - това от гледна точка на просвета.
                    https://imagizer.imageshack.us/v2/67...90/20/4ojl.jpg
                    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X