Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Офроуд маршрут през факултета?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Офроуд маршрут през факултета?

Време да обикалям като олигофрен по улиците нямам.Питам,защото искам утре като бързам и мина от там да стане бързо,а не да ми стане кръвното 180...

Коментар

Първоначално публикуван от fnqkhhhzzz Преглед на мнение
      ...А междодругото някой минава ли по улицата на теца в Касна Поляна,която излиза на житница.Едно време можеше да се минава ама от 5г. не съм минавал от там,съществува ли още тая улица?
      Да, там си е и дори е по-добре от колкото беше преди 3-4 години. Е, не може да се кара с над 30, но пък се избягват доста натоварени отсечки.
      Ех, а ако имаше и някой друг мост през тая река да се излезе от Вардар направо горе при БТК/Балкантон...
      Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
      Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от fnqkhhhzzz Преглед на мнение
        Време да обикалям като олигофрен по улиците нямам.Питам,защото искам утре като бързам и мина от там да стане бързо,а не да ми стане кръвното 180...
        Първия път се минава бавно. Може да се объркаш и да се наложи да се повъртиш. Трябва да научиш маршрута: къде наляво, къде надясно. Не си мисли, че в циганската махала бъка от табелки по улиците. Дадох ти имената, за да можеш спокойно да разгледаш маршрута на картата.
        Веднъж минеш ли да го запомниш, после ще можеш да бързаш.
        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

ето го нагледно от КООП до крайната спирка на трамвай 10

Коментар

Интересно видео.
            Нямах понятие, че съществува такава връзка.
            Явно "натовците" се събуждат по-късно, че иначе колорита, предполагам, е уникален.

Само между другото, каква е камерата?
            Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
            ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
              Интересно видео.
              Нямах понятие, че съществува такава връзка.
              Явно "натовците" се събуждат по-късно, че иначе колорита, предполагам, е уникален.

Само между другото, каква е камерата?
              връзката я има от край време, но сега станаха големи задръстванията и почнах да я ползвам.

камерата е евтино китайче от ибей, има HD и даже са 2 камери, ама за какво ми е втората, не знам

Коментар

Знаех си че има такъв път!!!
                Преди 2-3 години реших да мина по подобен маршрут към Овча купел. Бях наясно, че може и да не стане, но ГПС-а ми даваше някакъв маршрут, и понеже бях със стара и очукана кола не ме притесняваше разбития път. Е, не успях, тъй като в крайна сметка гпс-а ме изкара на нещо като черна пътека (даже и път не беше) и се отказах, понеже беше и тъмно вече. Но преживяването си беше интересно, тъй като се забих яко в квартала, беше към 7 вечерта, много народ и "колорит", а и се набутах по супер тесни "улички", едвам се събираше колата

Колега, ако имаш гпс, може ли да запишеш трак и да го пуснеш, така ще е най-лесно

Коментар

стига де, чак и трак да записвам, нали съм дал схема по картата.......... не може да се объркаш, 2 улици са.
                  по принцип по -лесно се уцелва в посока от ОК към Красна поляна ...... гледай внимателно на клипчето и брой къде се завива: имаш 1 десен завой, малко спускаш, после ляв, после пак десен и все направо слизаш при виетнамските общежития в Красна Поляна

Коментар

НА видеото изглеждат доста повече. ЩЕ го изпробвам,само незнам ако се омотам некаде там по тоя Бейрут... ще те викам да ме спасяваш колега

Коментар

няма страшно, сутрин са малко и са трезви......... аз на втория път реших да пробвам да изляза на пътя за Суходол и свих на първата в ляво....... спрях, питах, упътиха ме, но излязох чак преди прелеза и не ми хареса.
                      само не се набутвай в най-тесните сокаци и внимавай за чаветата, че щъкат навсякъде

на пресечките се оглеждайте независимо от предимството - то не важи особено в маалата

Коментар

По тоя маршрут трябва да се минава с Натиснете снимката за да я уголемите

Име:800px-Operation_Cold_Winter_1987_Norway_DM-ST-87-10885.jpg
Прегледи:1
Размер:129.4 КБ
ID:5424849
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Що не направо така:

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                            Що не направо така:
                            Нищо против нямам
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X