Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тетевен през август

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тетевен през август

Здравейте колеги! Решихме с половинката два дни на Тетевен балкан и офроуд. Не бяхме гостували на това красиво градче, тръгнахме без резервация за нощувка но се справихме бързо и лесно. Хубаво хотелче и супер гледка от терасата на стаята към целият град и балкана. Ето и някоя снимка:

Гледка от терасата:

Водата в реката е малко но нелипсваха и рибари.

Намерихме хубаво ресторантче в центъра и проверихме тертипа.

Веселбата беше на ниво.

На следващият ден т.е днес.

Останахме много доволни от разходката, прибрахме се преди час и се радвам да споделя видяното с Вас.
    ТЛК-120 Николай Колев
    0898521295

От: Тетевен през август

Видях Ви,когато се снимахте на паметника на Петко Страшния.Не ви познавам визуално,но тойотката беше там ,и предполагам около нея сте били вие.
    На "Здравец " ли сте били отседнали ? Аз живея на 20м. от станцията нагоре по -течението на река Козница.
    Ходихте ли,на водопада ?
    Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Първоначално публикуван от honda b16a2 Преглед на мнение
      Видях Ви,когато се снимахте на паметника на Петко Страшния.Не ви познавам визуално,но тойотката беше там ,и предполагам около нея сте били вие.
      На "Здравец " ли сте били отседнали ? Аз живея на 20м. от станцията нагоре по -течението на река Козница.
      Ходихте ли,на водопада ?
      За първи път посещавам вашият град, много ми допадна. Нямаше кой да попитам за забележителностите затова не сме видяли и водопада. Живот и здраве при следващото ми идване ще пиша на лични. Поздрави и благодарности!
      ТЛК-120 Николай Колев
      0898521295

Коментар

Чудесна дестинация сте избрали Ники!
        В радиус от 30-40км. са все хубави места-като се започне от Тетевен,Шипково,Рибарица,връх-Васильов,пещерата Съева дупка и уникалния-/за мен най-красив в България-Гложенски манастир/.
        П.П.Ние миналата седмица също направихме сериозна разходка,но в Стара Планина,успяхме да се изкачим и до Ботев-връх.
        Последно редактирано от Янко Желязков; 27-08-12, 19:42.

Коментар

Адаш, ако беше минал по трасето на трофито щеше да заснемеш още по-красиви гледки. Много красота и пасторалност има в тази част на Балкана. Ако не ни течеше време щяхме да спираме и да снимаме, ама нали сме на състезание...
          А колко узрели и зреещи къпини има горе, направо цели плантации...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X