Обява

Свий
Няма добавени обяви.

красотата на Пирин !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: красотата на Пирин !

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
    Всички са невероятно красиви- било то Пирин, Рила, или която и да било друга!
    Жалко, че много хора не го оценяват..
    колега хем е така,хем не е.казваш,че много хора не го ценят а сам виждаш каква тарапана е било на езерото..а представяш ли си да бяха хората двойно тройно повече?? а с тях и 1-2 капанчета с чалгица и да опушват на кебапчета наоколо ей така на брега а?дали щеше да е гот.
    прост пример е черноморието ни,какво е било преди 15-20г. и на какво прилича сега..да ти кажа нека планините да си останат неоценени от пълчищата "туристи" аз като съм на планина и на 100м от мен да има хора и почват да ми пречат.не знам като съм сред природа ставам а-социален или друг пример който ме втрещи от това лято беше на метри от изхода от пещерата бачо киро по пътеката за слизане едни бяха разпънали сергийте и продаваха олекотени завивки и гащи с едни такива тигрови десени
    Pathfinder 4.0L

Коментар

От: красотата на Пирин !

Не е така. Много хора не знаят къде се намира връх Вихрен, или Мусала, но знаят къде е морето и всяка година ходят на сеира. Едва, ли ако ходят повече хора в Пирин, ще опънат кебапчийница до връх Безбог. На панаира може, но не и в Планината. Селяни, ще има винаги, но има и хора които ходят, да се порадват на Българската красота!
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X