Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тих хотел около Варна за няколко дни?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тих хотел около Варна за няколко дни?

Здравейте,
    Налага ми се да изкараме няколко дни около Варна, та да попитам, дали може да се намери сравнително по-спокойно място (за двама)? Не държим да минаваме по бедност. Ако и морето е близо, берекет-версин (още по-добре).
    LZ1AIV

От: Тих хотел около Варна за няколко дни?

В самия град ли търсиш?
    Има доста малки хотелчета в гръцката махала, плажа ти е близо.
    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
    Dacia Duster 4WD

Коментар

Аз използвах този неколкократно за по вечер-две това лято -
      http://www.briz1.org/
      На добро място, голям басейн, бедна закуска, стаите са прилични.

Коментар

Изглежда добре, хареса ми, направих резервация.
        LZ1AIV

Коментар

Добър избор.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Колеги от Варна, препоръчайте ми хотел в града за 2-3 дена(командировка)
            Благодаря.
            Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

В града има доста хотели... Избора зависи от много неща - колко звезди търсиш, в кой район, какъв бюджет, какви екстри и т.н...
              Офиса ми е до х-л Аква, и ме изумяват като маркетинг - почти винаги е пълен с бизнес пътници (включително доста популярни лица), а не е в някакво разкошно място (до ЖП гарата и гледаш или към схлупени къщи или към линиите на ЖП гарата и крановете на пристанището.
              Да, стаите са ОК, и услугите са приемливи (абе май изискват плащане на паркинг, ама ако решиш там - пиши ЛС, ще дам акъл )
              В посока Аспаруховия мост - Голдън Тюлип. Ако е из Аспарухово - там има хотелчета.
              Към изхода на Варна към Зл. Пясъци - БРИЗ-овете (има ги нагоре в темата)...
              Петзвездните (е, като за БГ) - Димят, Графити, Лондон (бившия Мусала)..
              Гледам доста народ е доволен от Модус (до Фестивалния комплекс)...
              Ако работата ти е към Дружба (Св.Св Константин и Елена) или Златните, търси в него район, а не в града, защото заради ремонт на един паралелен път направиха батак с движението - вчера почти час се прибирах по 'магистралата' от Златните към града (опашката започваше от Св.Св.Константин и Елена)...
              А ремонта ни успокояват, че ще завърши Септември
              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Аква е най-добро качество-цена за мен. Особено предвид факта, че спането е с включена вечеря. Закуската е ок, вечерята е горе-долу. И двете са на шведска маса. За паркинг не се плаща. Стаята там е около 60-70 лв. Единична (по-евтината се води икономична, има колона между леглата). Може да опиташ Панорама, до басейна е. На 500 м. от заведенията на алея първа и точно в началото и. Класа над аква. Хубава гледка. Паркинга се плаща по 10 лв. Блъскат коли на тротоара отпред и пак таксуват. Само закуска има, по-добра от Аква. Единичната стая е около 80-90 лв. в зависимост от сезона. Интернета на аква е по-добър, има го навсякъде в котела, в Панорама е малко тегаво с връзката
                Георги Гатев

Коментар

И ако се педне с гледка към морето, няма да спи, защото точно отдолу има дискотека. Думкат до разсъмване. Това за Панорама.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнение
                    Аква ..... За паркинг не се плаща. ...
                    Плаща се ако си спрял пред хотела... Просто не са те усетили или са направили компромис...

П.С. но не бе някаква сериозна цена де - май 5лв, но може и да се лъжа - скоро не съм ги питал...
                    Последно редактирано от slowtraveler; 15-06-15, 19:41.
                    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Спрях се на ,,Хай,,
                      В ,,Модус,, съм бил и препоръчвам с две ръце.
                      Благодаря за предложенията :-)
                      Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X