Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся свободна седалка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся свободна седалка

Здравейте,

от района на Враца съм и бих искал да се разходя с някоя група за да разбера що е то офроуд и дали става за хоби за мен. Нямам джип, затова търся и свободна седалка в нещо с големи джапанки.

Умения на кандидата:
    - бутане
    - копане
    - гледане като пукел
    - разбира от различна форма на компютърна инфраструктура за малкия и среден бизнес с акцент в познанията на имейл протокола и различните му сървърни софтуерни решения.

Недостатъци:
    - задаване на може би глупави въпроси
    - При висок адреналин е възможна появата на изключително тъпи коментари за неща които не разбира

Шегата настрана, бях в Трявна и много се запалих. Незнам дали офроуда е за мен но искам да разбера!

Мерси!

От: Търся свободна седалка

Първоначално публикуван от ethero Преглед на мнение
    Здравейте,

от района на Враца съм и бих искал да се разходя с някоя група за да разбера що е то офроуд и дали става за хоби за мен. Нямам джип, затова търся и свободна седалка в нещо с големи джапанки.

Умения на кандидата:
    - бутане
    - копане
    - гледане като пукел
    - разбира от различна форма на компютърна инфраструктура за малкия и среден бизнес с акцент в познанията на имейл протокола и различните му сървърни софтуерни решения.

Недостатъци:
    - задаване на може би глупави въпроси
    - При висок адреналин е възможна появата на изключително тъпи коментари за неща които не разбира

Шегата настрана, бях в Трявна и много се запалих. Незнам дали офроуда е за мен но искам да разбера!

Мерси!
    Виж темата Хард разходки в Бяла Слатина и ако ти харесва заповядай на следващата ни разходка. От къде си колега дай тел. за връзка.
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

От: Търся свободна седалка

Видях темата и ще я следя. Аз съм от Мездра. 0896776949

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X