Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От Желява до Петрохан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: От Желява до Петрохан

Ако Чавдар е записал трака може да го качи ,но се отклонихме малко след фермата в ляво движейки се в обратна на вашата посока по ей това:
    Прикачени файлове
    ------------------------------------
    тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
      Нашият трак в района на картинка:

...Явно пътят в участъка между мястото, докъдето стигнахме ние, и пътя, по който сте минали вие с Яро, е добре замаскиран в треволяка, щом вие не сте успели да го видите дори на светло.

П.П Тракът е в прикачения файл
      Вярно е замаскиран, ние минахме търсеики го през деня в прекрасно време! Вярно бързахме защото основната част заради която тръгнахме беше напред...
      Просто някой ден трябва да го повторим

Коментар

Някой би ли пояснил какво означава това " ПЪТ КРАЙ 1" ( където се събират трите трака )защото това беше основната причина да се откажем и да се върнем назад мислейки си че пътя свършва
        ------------------------------------
        тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

и понеже във форума пише,че каквото знам е лошо да го криеме сега ще ви обясна
          откъде е точно пътя.с ендурото минавам,но и с джип може.
          като вървите по пътя идвайки от лескова по билото.посоката е лескова тръстена.значи
          преди издремец има пътека която се отклонява в дясно и това е турист. пътека ком -
          емине.след тая пътека пътя се спуска.на един характерен ляв завой се продължава направо а не се завива наляво.може би на около 1-2км. от разклона на спомената пътека ком... тръгнете ли направо без да завивате наляво се спускате стръмно.излиза-
          те на голо място като поляна.оттук има 2 пътя.1-я е като се спускате надолу преди та-
          зи полянка се очертава нещо като просека в храсталака надясно.като тръгнете по нея
          сега обаче се изкачвате стръмно нагоре.и все по нея като от ляво ви е издримец.стре-
          мите се да изкачите билото.доста си е стръмничко ,па има и висока трева.изкачвайки билото отляво на около километър ви е издримец.като тръгнете към издримец точно преди да започне изкачването за издримец завивате в ляво и вече сте на стръмния път
          надолу който води до трупите където свършва черния път за трактора.като го хванете
          този черен път и сте на чемериката.
          др. път е като стигнете опоменатата поляна излизате на черен път.хващате в дясно.
          след 500 м. има дълбока локва.все по тоя път около 2км. и ще гледате за първия път
          в дясно.хващате го този път и ви извежда на горния път където съм го описал във ва-
          риант 1.
          и аз бая се лутах докато ги намеря тези пътища.ама аз съм лесен с мотора нема ядове.
          има и 3 път който минава през самия връх издремец.и откъм страната на чемериката има пещера и малко по надолу насип от дълбаене на пещера.от този насип се вижда
          пътеката ком - емине.

Коментар

Следващия път като идвате се обадете-0887929490-Калин.
            Краино време е да се покори и този връх.
            Много пъти сме обикаляли там но никога не сме опитвали.
            Калин Митров-0887929490

Коментар

ще се обадиме да знаеш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X