Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До хижа Мазалат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До хижа Мазалат

Решили сме с жената да отидем до хижа Мазалат другата седмица в работните дни.
    Ходя там пеш, но жената не може да мине целия път от Партизанска песен. А горката само слуша колко е красива хижата и билото.
    Та някой знае ли как е пътя и дали от Лъгът ще мога да се кача с моята Rav4.
    И дали са пуснали новата част на хижата, че си мисля да преспим и да се разходя по билото
    Последно редактирано от muf; 01-12-11, 20:42. Причина: "изядени " букви

От: До хижа Мазалат

Лятото се качих от Лъгът,пътят беше ремонтиран и в добро състояние.

Коментар

Лятото и аз се качвах пътя е хубав и лесен за катерене като изключим многото камани и голямото раздрусване на бъбреци.Успех
      Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
      КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

https://www.facebook.com/martinm.marinov?sk=info това е хижаря, Мартин се казва ,супер точен пич,има му и телефона,най -точна информация може да получиш от него.

Коментар

Благодаря ви, отиваме още утре с две коли
          То като гледам това хубаво време, там може и да има навалица
          Ще пусна снимки, тази хижа е една от най-красивите.

Коментар

голям кеф е там разходете се по жалоните към триглав и чакам снимки.

Коментар

Колега сподели някоя снимка с нас де не бъди егоист Кажи как е пътя нагоре още ли е в стил
              (раздрусаи бъбреци)
              Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
              КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

И така:
                чудесно време, чудесна разходка!Една от най-красивите хижи в Балкана, за мен си е любимо място
                Пътят - камъни, на места със стръмни завои и изостанал сняг в горната част на маршрута. Малко кал и паднали клони, но нищо страшно
                Друса доста (мислех си че ще потроша някое каре, но като че ли нямам никакви щети). Напълно проходим дори и за моето СУВ-че. Ако навали сняг не знам как ще е.
                Стоките и селата около него са достойно място за посещение сами по себе си. Прави впечатление че е много чисто, браво на общините.
                Много туристи имаше на хижата, малко накриво се гледа на моторизирани като нас... но аз съм със чиста съвест - ходя пеш там поне 3-4 пъти годишно
                Триглав се виждаше доста ясно, аз си мислех че ще е по-мъгливо. Разходихме се до Корита , а после и до Пеещите скали. На връщане видяхме и успешни ловджии!
                Двата Батошевски манастира също трябва да се посетят.
                Не стана този път да изкараме няколко нощувки , но това със сигурност ще го направим догодина
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от muf; 06-12-11, 20:57.

Коментар

Малко и поглед от Узана
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от muf; 10-12-11, 20:36.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X