Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дряновска Еко Пътека (НЕ става за Джипки:()

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дряновска Еко Пътека (НЕ става за Джипки:()

За Любителите на "екстремният" туризъм (за съжаление пеша - от там и Вушев не ще прекара Уазката), горещо препоръчвам да си "утрепете" един weekend разхождайки се из Дряновската Еко Пътека - запомнящо се преживяване около Дряновският Манастир, Приказна красота. За съжаление аз хванах лошо време, но дано имате по-голям късмет. Побързаите преди да са я затворили Ето и някои снимки
    Снимките

Аз пък си мислех, че Нива-та от всякъде минавала

Коментар

Абе ние може и да минем, ама не обичам да карам по известни туристически маршрути, защото само шумим на хора, които търсят спокойствие...

Коментар

Първоначално публикуван от linux.lab
        Аз пък си мислех, че Нива-та от всякъде минавала
        Като гледам мостчетата, май ще и е трудничко
        LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
          Абе ние може и да минем, ама не обичам да карам по известни туристически маршрути, защото само шумим на хора, които търсят спокойствие...
          Sabin-е с риск да те амбицирам си мисля Че НЯМАТЕ НИКАКЪВ ШАНС да минете от там с моторите - освен 10 човека с един мотор и много въжета)))), а за хората аз като бях там (може би заради лошото време) нямаше жив човек

Коментар

Винаги си носим инструменти с нас, ако някъде е невъзможно да минем, разглобяваме мотора и го зглобяваме от другата страна

Коментар

значи човек ако си носи оксижен и с джип ще мине
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

LJ73, sаbin, Никога нямаше да се сетя за тази концепция - джипа/мотора на части по джобовете и газ пеша

Коментар

От Друг форум ми пратиха тоя линк с повече информация по-въпроса http://www.dryanovo.com/manastira3-last.swf

Коментар

Не знам за Моторите и Жипките , но КРАСОТАТА Е НЕВЕРОЯТНА
                    Желая всеки му да мине оттам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X