думите са кът. Това го измислих току-що хахахахаха.
Става дума за една автобусна екскурзия из България със старт 21.09. и финал на 25-ти същия месец. Като резултат повече снимки с по-малко коментари се получава...
Тръгваме в 7.30 а повечето от останалите 45 човека са доста по-големи от нас. Това е опит да видим как ще се чувстваме сред много хора...
:grin:

Първо е Казанлък с Тракийската гробница. Тя и Косматката не ме поразяват кой знае колко...Снимането е забранено, а и не горя от желание.

Терес със страбизъм:shocked:

Нещо блести в гората:-)

Копривщица.

Рябина. На български не знам как се нарича:shy:

Впървом прочетох механа "Първа пиш.а":blink: и българската ми половина силно се смути.:shy: После сетих за манталитета на част от изстрадалия ни народ и се поуспокоих...

Въпросното мостче.

Имало и сатанистченца тъдява

Клисурски манастир, който е от Клисура надалече...

-Моля, до Вършец...
-Няма проблем како....тагъдък-тагъдък-тагъдък...

-Моля до Белоградчик како.
-Бе що не си ...така де:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Крайманастирско меню.

Следва...
Става дума за една автобусна екскурзия из България със старт 21.09. и финал на 25-ти същия месец. Като резултат повече снимки с по-малко коментари се получава...
Тръгваме в 7.30 а повечето от останалите 45 човека са доста по-големи от нас. Това е опит да видим как ще се чувстваме сред много хора...
:grin:

Първо е Казанлък с Тракийската гробница. Тя и Косматката не ме поразяват кой знае колко...Снимането е забранено, а и не горя от желание.

Терес със страбизъм:shocked:

Нещо блести в гората:-)

Копривщица.

Рябина. На български не знам как се нарича:shy:

Впървом прочетох механа "Първа пиш.а":blink: и българската ми половина силно се смути.:shy: После сетих за манталитета на част от изстрадалия ни народ и се поуспокоих...

Въпросното мостче.

Имало и сатанистченца тъдява

Клисурски манастир, който е от Клисура надалече...

-Моля, до Вършец...
-Няма проблем како....тагъдък-тагъдък-тагъдък...

-Моля до Белоградчик како.
-Бе що не си ...така де:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Крайманастирско меню.

Следва...
Коментар